Werk je bedrijfsmatig met honden en katten? Dan is een bewijs van vakbekwaamheid honden en katten verplicht. Wil je dit bewijs halen, maar heb je weinig tijd om een cursus bij te wonen? Dan is deze online cursus een goede uitkomst voor jou. In de cursus komen belangrijke onderwerpen als dierenwelzijn, verzorging, huisvesting, voeding, voortplanting en wet- en regelgeving aan bod. Kortom, alles om een goede verzorging van honden en katten te garanderen.

Trainingsopbouw
* Zelfstudie met e-learning
* Kennisexamen van 1 uur
* Vaardigheidsexamen van 2 uur


Je sluit de cursus af met een kennis- en praktijkexamen, waarna je het bewijs van vakbekwaamheid honden en katten ontvangt. Je bent niet verplicht om een stage te volgen. Wel is het belangrijk dat je voldoende praktijkkennis en –ervaring hebt. Dit wordt getest met een vaardigheidsexamen. 

Kies je voor locatie Den Bosch dan zijn er 2 meeloopdagdelen verplicht op de examenlocatie.

Wenst je eerst de e-learning los aan te kopen is dat mogelijk via onze webshop, klik hier voor meer informatie. 

Doel

Je leert wat er komt kijken bij het bedrijfsmatig houden van honden en katten met als doel het erkende bewijs van vakbekwaamheid voor honden en katten te halen.

Doelgroep

Deze training is voor iedereen die bedrijfsmatig met honden en katten werkt.

Afsluiting

Je sluit de training af met een vaardigheidsexamen en een kennisexamen . Examens gehaald? Dan ontvang je een bewijs van bekwaamheid voor de diergroep honden en katten.

(klik op de bovenstaande linken voor meer informatie betreft de examens) 

 

 

@Startdata Vind een datum die past
Hier komt dat iets aan de hand van de data vanuit viper.@