Nieuws
5 december 2023

Nieuw: brochure beroepsbegeleidende leerweg (bbl) + maatwerk toegepast op jouw bedrijf

Brochure beroepsbegeleidende leerweg bbl

bbl + maatwerk

Bij een beroepsbegeleidende leerweg (bbl-opleiding) leren jouw medewerkers het vak op de werkvloer. Het onderwijsdeel beslaat ongeveer één dag per week. De overige tijd leren ze het vak in de praktijk terwijl ze aan het werk zijn in jouw bedrijf. Wij nemen ruim de tijd om jou als werkgever te leren kennen en kijken op welke manier wij iets kunnen toevoegen aan de ontwikkeling van jouw bedrijf.

Een bbl + maatwerkopleiding bestaat uit een vast modulair basisdeel. De doorlooptijd en het aanvullende arrangement (lees bouwstenen waaronder bijv. vakcertificaten, extra begeleiding, projectmanagement uren etc.) is volledig maatwerk dat wij op basis van de behoefte en de wensen van jouw bedrijf samenstellen.

Vragen?

Yuverta-leven-lang-ontwikkelen-rif-biodiversiteit-limburg

Neem contact met ons op

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Verder lezen?

Stad van de Toekomst

Lancering nieuwe blogserie Stad van de Toekomst

Groen, de groene omgeving, de groene stad, staat volop in de belangstelling. Klimaatverandering en het verlies van biodiversiteit is steeds meer zichtbaar om ons heen. Dit geeft tegelijkertijd kansen voor groene stadslandschappen. Meer groen geeft steden en dorpen de capaciteit om te blijven functioneren na extreme weersomstandigheden
Gewasbeschermingsonderwijs - Herman Janssen

40 Jaar Gewasbeschermingsonderwijs

Als bevlogen docent met 40 jaar ervaring in het gewasbeschermingsonderwijs heeft Herman Janssen wel wat te melden dacht de redactie. En dus vroegen we de afzwaaiend docent – per 1 september 2023 heeft hij afscheid genomen bij Yuverta – om een interview.
Blauwe Hotspot Dordrecht

Blauwe Hotspot Dordrecht

De Blauwe Hotspot Dordrecht is dé community voor studenten, docenten en professionals uit het blauwgroene domein die zich specifiek richt op de thema's Water, Bodem & klimaat'.

Contact opnemen?

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Wachtlijst inschrijven voor NIEUW: Brochure beroepsbegeleidende leerweg (bbl)