Nieuws
5 december 2023

Nieuw: brochure beroepsbegeleidende leerweg (bbl) + maatwerk toegepast op jouw bedrijf

Brochure beroepsbegeleidende leerweg bbl

bbl + maatwerk

Bij een beroepsbegeleidende leerweg (bbl-opleiding) leren jouw medewerkers het vak op de werkvloer. Het onderwijsdeel beslaat ongeveer één dag per week. De overige tijd leren ze het vak in de praktijk terwijl ze aan het werk zijn in jouw bedrijf. Wij nemen ruim de tijd om jou als werkgever te leren kennen en kijken op welke manier wij iets kunnen toevoegen aan de ontwikkeling van jouw bedrijf.

Een bbl + maatwerkopleiding bestaat uit een vast modulair basisdeel. De doorlooptijd en het aanvullende arrangement (lees bouwstenen waaronder bijv. vakcertificaten, extra begeleiding, projectmanagement uren etc.) is volledig maatwerk dat wij op basis van de behoefte en de wensen van jouw bedrijf samenstellen.

Vragen?

Huisje voor biodiversiteit

Neem contact met ons op

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Verder lezen?

Arno de Jong aan het werk in de tuin - Topopleiding Urban Green Development levert waaraan behoefte is

Topopleiding Urban Green Development levert kennis waaraan behoefte is

Topopleiding Urban Green Development levert kennis waaraan behoefte is. De topopleiding Urban Green Development van Yuverta LLO trekt een gemêleerde groep mensen: van hoveniers die graag een bredere blik willen tot zij-instromers uit bijvoorbeeld zorg en welzijn.
Man houdt planten in een bak vast - VHG Brancheopleiding bij Yuverta LLO

VHG Brancheopleiding bij Yuverta LLO

Na de zomer, in september, starten de lessen weer voor de VHG Brancheopleiding bij Yuverta LLO. In Boxtel, Roermond en Houten kunnen aankomend hoveniers terecht voor het eerste jaar van de driejarige opleiding tot Vakbekwaam Hovenier.
Hotspot teelt - 2 mannen bij een boom

Hotspot teelt

De Hotspot Teelt is hét groene netwerk voor studenten, professionals en partners. Samen leren, innoveren en onderzoeken. De hotspot heeft als missie om duurzaamheid en circulariteit in de (sier)teeltsector te bevorderen door samen te werken, innovaties toe te passen en door het onderwijs.

Contact opnemen?

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Wachtlijst inschrijven voor NIEUW: Brochure beroepsbegeleidende leerweg (bbl)