Nieuws
7 november 2023

Een vernieuwde brochure Yuverta LLO

Yuverta LLO brochure basis aanbod

Leven Lang Ontwikkelen (LLO)

Yuverta Leven Lang Ontwikkelen biedt praktijkgerichte en professionele trainingen en opleidingen aan binnen de groen-blauwe sector. Zowel de professional als de beginner kan bij ons terecht. Wij bieden zowel trainingen en opleidingen met open inschrijving als maatwerk, klassikaal én online. In bijgaande brochure geven wij je graag een kijkje in ons brede aanbod.

De arbeidsmarkt verandert continu. Daarom is het van groot belang om je kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen. Daar draait het om bij Yuverta Leven Lang Ontwikkelen (LLO).

Vragen?

Huisje voor biodiversiteit

Neem contact met ons op

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Verder lezen?

Arno de Jong aan het werk in de tuin - Topopleiding Urban Green Development levert waaraan behoefte is

Topopleiding Urban Green Development levert kennis waaraan behoefte is

Topopleiding Urban Green Development levert kennis waaraan behoefte is. De topopleiding Urban Green Development van Yuverta LLO trekt een gemêleerde groep mensen: van hoveniers die graag een bredere blik willen tot zij-instromers uit bijvoorbeeld zorg en welzijn.
Man houdt planten in een bak vast - VHG Brancheopleiding bij Yuverta LLO

VHG Brancheopleiding bij Yuverta LLO

Na de zomer, in september, starten de lessen weer voor de VHG Brancheopleiding bij Yuverta LLO. In Boxtel, Roermond en Houten kunnen aankomend hoveniers terecht voor het eerste jaar van de driejarige opleiding tot Vakbekwaam Hovenier.
Hotspot teelt - 2 mannen bij een boom

Hotspot teelt

De Hotspot Teelt is hét groene netwerk voor studenten, professionals en partners. Samen leren, innoveren en onderzoeken. De hotspot heeft als missie om duurzaamheid en circulariteit in de (sier)teeltsector te bevorderen door samen te werken, innovaties toe te passen en door het onderwijs.

Contact opnemen?

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Wachtlijst inschrijven voor Een vernieuwde brochure Yuverta Leven Lang Ontwikkelen