Nieuws
19 juni 2023

Een vernieuwde website voor Yuverta Leven Lang Ontwikkelen

Mensen gieten water vanuit een gieter op het gras

Vind je training of opleiding in de groen-blauwe sector. Kom in contact met ons op de manier die bij jou past. Lees achtergrond informatie wat leven lang ontwikkelen voor jou kan betekenen.

Het is zover: Yuverta Leven Lang Ontwikkelen heeft een nieuwe website. Niet alleen het uiterlijk, maar ook de functionaliteiten zijn op de schop gegaan.

Op llo.yuverta.nl/ vind je overzichtelijke informatie over ons aanbod aan praktijkgerichte trainingen en opleidingen in de groen-blauwe sector. Zowel de professional als de beginner kan bij ons terecht.

De kickoff van de website:

Wat kun je verwachten?

Een fris en modern ontwerp: het nieuwe ontwerp maakt het gemakkelijk om binnen ons uitgebreide aanbod te navigeren en de informatie te vinden die je nodig hebt.

🔍 Gebruiksvriendelijke zoekfunctie: vind snel en eenvoudig de opleiding of training die je zoekt, door gebruik te maken van trefwoorden of te selecteren op vakgebieden of specifieke vaardigheden die je wilt ontwikkelen.

🖥️ Snel en direct inschrijven: meld je gemakkelijk aan voor de training of opleiding van jouw keuze of bestel een online module via onze webshop.

Graag tot ziens bij een van onze trainingen of opleidingen. Wij staan ook altijd open voor een goed gesprek of denken graag met je mee als het gaat om een passend opleidings- of ontwikkelplan voor jou en/of je medewerkers.

Vragen?

Huisje voor biodiversiteit

Neem contact met ons op

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Verder lezen?

Arno de Jong aan het werk in de tuin - Topopleiding Urban Green Development levert waaraan behoefte is

Topopleiding Urban Green Development levert kennis waaraan behoefte is

Topopleiding Urban Green Development levert kennis waaraan behoefte is. De topopleiding Urban Green Development van Yuverta LLO trekt een gemêleerde groep mensen: van hoveniers die graag een bredere blik willen tot zij-instromers uit bijvoorbeeld zorg en welzijn.
Man houdt planten in een bak vast - VHG Brancheopleiding bij Yuverta LLO

VHG Brancheopleiding bij Yuverta LLO

Na de zomer, in september, starten de lessen weer voor de VHG Brancheopleiding bij Yuverta LLO. In Boxtel, Roermond en Houten kunnen aankomend hoveniers terecht voor het eerste jaar van de driejarige opleiding tot Vakbekwaam Hovenier.
Hotspot teelt - 2 mannen bij een boom

Hotspot teelt

De Hotspot Teelt is hét groene netwerk voor studenten, professionals en partners. Samen leren, innoveren en onderzoeken. De hotspot heeft als missie om duurzaamheid en circulariteit in de (sier)teeltsector te bevorderen door samen te werken, innovaties toe te passen en door het onderwijs.

Contact opnemen?

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Wachtlijst inschrijven voor Een vernieuwde website voor Yuverta Leven Lang Ontwikkelen