Nieuws
19 juni 2023

Een vernieuwde website voor Yuverta Leven Lang Ontwikkelen

Yuverta-over-ons-leven-lang-ontwikkelen

Vind je training of opleiding in de groen-blauwe sector. Kom in contact met ons op de manier die bij jou past. Lees achtergrond informatie wat leven lang ontwikkelen voor jou kan betekenen.

Het is zover: Yuverta Leven Lang Ontwikkelen heeft een nieuwe website. Niet alleen het uiterlijk, maar ook de functionaliteiten zijn op de schop gegaan.

Op llo.yuverta.nl/ vind je overzichtelijke informatie over ons aanbod aan praktijkgerichte trainingen en opleidingen in de groen-blauwe sector. Zowel de professional als de beginner kan bij ons terecht.

De kickoff van de website:

Wat kun je verwachten?

Een fris en modern ontwerp: het nieuwe ontwerp maakt het gemakkelijk om binnen ons uitgebreide aanbod te navigeren en de informatie te vinden die je nodig hebt.

🔍 Gebruiksvriendelijke zoekfunctie: vind snel en eenvoudig de opleiding of training die je zoekt, door gebruik te maken van trefwoorden of te selecteren op vakgebieden of specifieke vaardigheden die je wilt ontwikkelen.

🖥️ Snel en direct inschrijven: meld je gemakkelijk aan voor de training of opleiding van jouw keuze of bestel een online module via onze webshop.

Graag tot ziens bij een van onze trainingen of opleidingen. Wij staan ook altijd open voor een goed gesprek of denken graag met je mee als het gaat om een passend opleidings- of ontwikkelplan voor jou en/of je medewerkers.

Vragen?

Yuverta-leven-lang-ontwikkelen-rif-biodiversiteit-limburg

Neem contact met ons op

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Verder lezen?

Brancheopleiding Boomteelt breder beschikbaar

Brancheopleiding Boomteelt breder beschikbaar

Binnenkort gaat de Brancheopleiding Boomteelt bij Yuverta Leven Lang Ontwikkelen weer van start.
Sustainable Development Goals

Sustainable Development Goals

Het leveren van een actieve bijdrage aan een duurzame wereld is één van de kernambities van Yuverta. De Sustainable Development Goals (SDG’S) vormen daarbij ons fundament. Maar wat zijn die SDG’s eigenlijk? Dat leggen we uit in dit blog!
Natuurlijk groenbeheer voor een klimaatbestendige toekomst

Natuurlijk groenbeheer voor een klimaatbestendige toekomst

Het groen om ons heen vormt een cruciaal onderdeel van onze leefomgeving. Onze tuinen, parken en groene zones zijn niet alleen esthetisch van belang, maar bieden ecosysteemdiensten die van onschatbare waarde zijn voor ons welzijn. Denk aan het zuiveren van lucht en water, het bevorderen van biodiversiteit en het reguleren van het lokale klimaat.

Contact opnemen?

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Wachtlijst inschrijven voor Een vernieuwde website voor Yuverta Leven Lang Ontwikkelen