Nieuws
19 juni 2023

Een vernieuwde website voor Yuverta Leven Lang Ontwikkelen

Yuverta-over-ons-leven-lang-ontwikkelen

Vind je training of opleiding in de groen-blauwe sector. Kom in contact met ons op de manier die bij jou past. Lees achtergrond informatie wat leven lang ontwikkelen voor jou kan betekenen.

Het is zover: Yuverta Leven Lang Ontwikkelen heeft een nieuwe website. Niet alleen het uiterlijk, maar ook de functionaliteiten zijn op de schop gegaan.

Op llo.yuverta.nl/ vind je overzichtelijke informatie over ons aanbod aan praktijkgerichte trainingen en opleidingen in de groen-blauwe sector. Zowel de professional als de beginner kan bij ons terecht.

De kickoff van de website:

Wat kun je verwachten?

Een fris en modern ontwerp: het nieuwe ontwerp maakt het gemakkelijk om binnen ons uitgebreide aanbod te navigeren en de informatie te vinden die je nodig hebt.

πŸ” Gebruiksvriendelijke zoekfunctie: vind snel en eenvoudig de opleiding of training die je zoekt, door gebruik te maken van trefwoorden of te selecteren op vakgebieden of specifieke vaardigheden die je wilt ontwikkelen.

πŸ–₯️ Snel en direct inschrijven: meld je gemakkelijk aan voor de training of opleiding van jouw keuze of bestel een online module via onze webshop.

Graag tot ziens bij een van onze trainingen of opleidingen. Wij staan ook altijd open voor een goed gesprek of denken graag met je mee als het gaat om een passend opleidings- of ontwikkelplan voor jou en/of je medewerkers.

Vragen?

Yuverta-leven-lang-ontwikkelen-rif-biodiversiteit-limburg

Neem contact met ons op

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Verder lezen?

Stad van de Toekomst

Lancering nieuwe blogserie Stad van de Toekomst

Groen, de groene omgeving, de groene stad, staat volop in de belangstelling. Klimaatverandering en het verlies van biodiversiteit is steeds meer zichtbaar om ons heen. Dit geeft tegelijkertijd kansen voor groene stadslandschappen. Meer groen geeft steden en dorpen de capaciteit om te blijven functioneren na extreme weersomstandigheden
Gewasbeschermingsonderwijs - Herman Janssen

40 Jaar Gewasbeschermingsonderwijs

Als bevlogen docent met 40 jaar ervaring in het gewasbeschermingsonderwijs heeft Herman Janssen wel wat te melden dacht de redactie. En dus vroegen we de afzwaaiend docent – per 1 september 2023 heeft hij afscheid genomen bij Yuverta – om een interview.
Blauwe Hotspot Dordrecht

Blauwe Hotspot Dordrecht

De Blauwe Hotspot Dordrecht is dΓ© community voor studenten, docenten en professionals uit het blauwgroene domein die zich specifiek richt op de thema's Water, Bodem & klimaat'.

Contact opnemen?

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Wachtlijst inschrijven voor Een vernieuwde website voor Yuverta Leven Lang Ontwikkelen