Nieuws
5 april 2022

Eerste examen IPM-KBA succesvol afgesloten

Woensdag 30-3-2022 vond het eerste IPM-KBA examen in Nederland plaats. De deelnemers waren de studenten van de MBO opleiding Pluimveehouderij van Yuverta. Alle 14 studenten zijn geslaagd!

Bomen in de stad - nationaal groeifonds

Opzet van de training

Als voorbereiding van de training hebben we gebruikgemaakt van het E-learning programma van het ontwikkelCentrum Knaagdierbeheersing (IPM-KBA). In deze e-learning leer je hoe je moet werken volgens de beginselen van integrated pest management (IPM).) De studenten hebben aan het begin van de training de inlogcodes van E-learning Knaagdierbeheersing (IPM-KBA) gekregen.

5 modules

De studenten zijn zelfstandig aan slag gegaan met het doorwerken van de 5 modules waar de E-Learning uit bestaat. Een module bestaat weer uit verschillende elementen waaronder, diverse videolessen, theorielessen met vragen, diverse casussen en het geheel sluit je dan af met een trainer. In deze trainer test je je opgedane kennis van de module. Verder vind je in iedere module factcards, hierin worden verschillende feiten beschreven.

De werkwijze

De 14 studenten die de training gevolgd hebben waren allen gekoppeld aan een docent. Dit werd door de studenten als prettig ervaren. Na het zelfstandig doorlopen van de E-learning, is de lesstof, veelal aan de hand van vragen van de studenten, klassikaal behandeld.

Aansluitend is de training afgesloten met een examen. De studenten waren erg tevreden over de aanpak van deze training.

Aanmelden?

Wil je meer informatie over deze training.

Yuverta-leven-lang-ontwikkelen-rif-biodiversiteit-limburg

Neem contact met ons op

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Verder lezen?

Lancering Hotspot Duurzaam Voedselsysteem

Lancering Hotspot Duurzaam voedselsysteem

14 maart vond de lancering plaats van de Hotspot Duurzaam voedselsysteem - powered by Yuverta - Limburg en Noord-Brabant. Dit initiatief is het epicentrum van samenwerking tussen bedrijven, docenten en studenten, gericht op het vormgeven van een toekomstbestendig, eerlijk en circulair voedselsysteem.
Stad van de Toekomst biodiversiteit

Stad van de Toekomst – We hebben heel veel vakmensen nodig

‘Wij realiseren ons allemaal dat het warmer wordt en dat er meer water naar beneden komt. Ook weten we dat het groen handvatten kan bieden. Toch zie je in steden vaak het tegenovergestelde gebeuren, vooral bij particulieren. Wij moeten nog veel meer ontstenen.
Hovenier worden

Start trainingen en opleidingen in mei

We hebben een handig overzicht samengesteld van de trainingen en opleidingen die in mei van start gaan. Zo vind je de startdata handig op een rij en kun je in 1 oogopslag zien of het past in jouw agenda! Handig toch? 

Contact opnemen?

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Wachtlijst inschrijven voor Eerste examen IPM-KBA succesvol afgesloten