Samen kansen bieden

Leerwerkloket en Yuverta LLO

Samen kansen bieden in leven lang ontwikkelen en praktijkleren‘. Eind. 2022 hebben wij ons eerste event georganiseerd. Graag zijn wij bij jouw event aanwezig en/of organiseren wij graag samen in jouw regio een event.

Tijdens dit event gaan we graag in gesprek hoe het Leerwerkloket, SBB en Yuverta LLO de professional, werkzaam voor Werkgeversservicepunt (WSP), Gemeente, UWV SBB en RMT kan ondersteunen bij vragen over bijvoorbeeld omscholing, bijscholing en onderwijs.

Workshop Leerwerkloket en SBB | 2022

Maria opende de workshop met een toelichting op de werkzaamheden die het leerwerkloket verzorgt. Ook vertelde ze aan de hand van praktische voorbeelden hoe de adviseur van het leerwerkloket kan ondersteunen in het proces van het aanvragen van een praktijkverklaring voor klanten. De adviseur voert een vrijblijvend adviesgesprek met de klant, ook inventariseert hij/zij de kerntaken en werkprocessen die voorafgaan aan het aanvragen van een praktijkverklaring. De adviseur wil graag met jou als professional meedenken bij de aanpak van het inzetten van een prakijkverklaring voor jouw klant(en).

Yuverta-llo-leerwerkloket-claudia-maria-2022
Yuverta-llo-leerwerkloket-sbb-2022

Workshop Leerwerkloket en SBB

  • De hulp die het SBB ondernemers kan bieden in het aanvragen van een erkenning als leerbedrijf.
  • De basis voor het afgeven van een praktijkverklaring.
  • De 3e leerweg (mbo-certificaat, leren van werkprocessen in erkend leerbedrijf (maatwerk) en praktijkverklaring).
  • De mogelijkheden voor werkenden en werkzoekenden om hun skills te laten erkennen/waarderen.

Hierdoor worden werkenden wendbaar en breder inzetbaar op een steeds skillsgerichtere arbeidsmarkt.

Benieuwd welke bedrijven al openstaan voor MBO-praktijkleren? Neem dan een kijkje op leerbanenmarkt.nl

Workshop Yuverta LLO

“Yuverta leven lang ontwikkelen is actief van Amsterdam tot Heerlen en van Den Haag tot Velp. Jaarlijks leiden we ruim 20.000 leerlingen, studenten en deelnemers op. Duurzaamheid staat daarbij hoog in het vaandel. We houden ons bezig met thema‚Äôs die er toe doen, zoals: klimaat, energie, groen, water, voeding en welzijn van mens en dier.

Het allerbelangrijkste goed is de mens. Wij staan voor een duurzame toekomst” ~¬† Claudia Chi.

Heb je inhoudelijke vragen naar aanleiding van het event? 
Neem dan contact op met: 

Maria Dionisio, Scholingsadviseur (RL) namens¬†Leerwerkloketten¬†in de arbeidsmarktregio’s: Midden Holland, Holland Rijnland en Zuid-Holland Centraal.

Galliet Bakridi, Regiocoördinator Haaglanden/ adviseur praktijkleren voedsel, groen en gastvrijheid Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

Anita Holthuis, Business & marketing Yuverta Leven Lang Ontwikkelen.

mbo praktijkleerroute op maat

Leren bij Yuverta LLO

Het werk en de wereld om ons heen veranderen continu. Net als je eigen ambities en plannen. Je wilt je aanpassen en ontwikkelen om het verschil te kunnen maken in jouw wereld of op jouw vakgebied. In deze continue reis is Yuverta leven lang ontwikkelen (llo) een vertrouwde basis voor je. Of het nu gaat om persoonlijke kennis middels een training of opleiding. Dichtbij en praktisch. Groei mee en maak steeds een stap in jouw groene vakwereld.

Referenties en ervaringen uit de praktijk

Leven Lang Ontwikkelen (LLO)

Stephan Ros referentie

"Ik heb Koen onlangs ge√Įntroduceerd bij andere woningcorporaties. Want wat wij doen, moet bij alle woningcorporaties op de agenda staan."

Stephan Ros

Projectleider bij woningcorporatie Staedion

Martine Niks Cuijten referentie

“Kijk dit blije ei hoofd! Als je me een paar jaar geleden had gezegd dat ik vrijwillig nog een opleiding zou volgen en het ook nog eens superleuk zou vinden, had ik je niet geloofd. Maar wat was dit een leuk jaar zeg! Ik keek uit naar iedere woensdag dat ik naar het Yuvertapark kon voor de opleiding Urban Green Development. Ik heb genoten van iedere studiedag! Ik heb zoveel inspiratie opgedaan en nieuwe vriendschappen gesloten met klasgenoten. Gelukkig ben ik nog niet helemaal klaar. Dan volg ik nog 1 module en lever ik mijn rode draadopdracht in (er kwam even een bevalling tussendoor ????)."

Martine Niks-Cuijten

Beleidsadviseur Klimaatadaptatie en Biodiversiteit bij Gemeente Laarbeek

Jan Knevelbaard referentie

"Ik heb in de Topopleiding UGD een boeiende dag van Karel Eigenraam mogen ervaren. In mei/juni is het mogelijk om in Houten en Klaaswaal, de wereld onder onze voeten te leren kennen."

Jan Knevelbaard

Docent groen-blauw mbo bij Yuverta

Contact opnemen?

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Wachtlijst inschrijven voor Samen kansen bieden