Tuin- en parkmachines – basis (handgedragen)

12 uur (2 dagen)
Horst
€573,00 p.p. 0% btw

Leer verantwoord te werken met tuin- en parkmachines.

In deze training leert men op een verantwoorde wijze te werken met kleine tuin- en parkmachines. Hierbij is ook aandacht voor de handelingen die verricht dienen te worden voor het dagelijks onderhoud van de machines.

Doel

Bij het bedrijfsklaar maken volgens de Arbo-richtlijnen werken op een veilige en verantwoorde manier. De praktische uitvoering en het (dagelijkse) onderhoud van de tuin en parkmachines.

Voor wie?

Medewerkers van hoveniers- en groenvoorzieningsbedrijven en aanverwante beroepen.

Voorkennis

Enige ervaring in werken met machines is gewenst.

Wat leer je?

  • Veilig en efficiĂ«nt werken met kleine tuin- en parkmachines
  • Basis motorentechniek en onderhoud machines
  • Het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen
  • Ergonomie
  • Machinekeuze en het bedrijfsklaar maken hiervan

Opbouw, werkwijze en leerroute

Dag 1:

Je begint deze training met het leren kennen van de verschillende tuin- en parkmachines. Je gaat in op de theorie hierover. Hierbij kijk je o.a. naar de veiligheid, persoonlijke beschermingsmiddelen en het dagelijkse onderhoud. Vervolgens ga je aan de slag met (een deel van) de machines.

Dag 2:

Op dag 2 ga je verder aan de slag met (een deel van) de machines, het dagelijkse onderhoud hiervan en de bijbehorende theorie.

Aan het einde van de training worden kennis en vaardigheden getoetst.

Afronding en vervolg

De training wordt afgesloten met een toets, bij voldoende resultaat ontvang je een certificaat Tuin- en parkmachines basis – handgedragen.

Wij adviseren om de 5 jaar een herhalingsbijeenkomst bij te wonen om zo je kennis en vaardigheden up to date te houden.

Informatie

Training
12 uur (2 dagen)
Horst
€573,00 p.p. 0% btw
Het is niet mogelijk om gebruik te maken van het STAP-Budget.
Yuverta-leven-lang-ontwikkelen-rif-biodiversiteit-limburg

Krijg direct opleidingsadvies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij je doelstelling past.

Betaalmethodes

Op factuur
Voor de startdatum van de training/opleiding ontvang je de factuur per mail.
IDEAL
Binnenkort beschikbaar.

Meer weten over de trainingen en opleidingen van Yuverta LLO?

Wij vertellen je graag wat Yuverta Leven Lang Ontwikkelen voor jou kan betekenen.  Download of bekijk dan nu de brochure. Onze brochure biedt uitgebreide informatie over ons aanbod, zodat jij de juiste keuze kunt maken die past bij jouw doelstellingen.

Mocht je nog vragen hebben, dan staan onze deskundige adviseurs voor je klaar om je persoonlijk advies te geven. Zij helpen je graag bij het vinden van de perfecte opleiding of training die jouw carrière in de groene sector naar een hoger niveau tilt.

Referenties en ervaringen uit de praktijk

Leven Lang Ontwikkelen (LLO)

Annemarie Bergsma referentie

"Samen met en van elkaar leren, avontuurlijke excursies naar steden en bossen, geraakt worden door groen en goede gesprekken, groenontwerpen maken, een bredere blok op het belang van natuur in ons leven, het was onverminderd waardevol"

Annemarie Bergsma

Urban Green Development

Jos Jonkers referentie

"Ons vak wordt ook steeds belangrijker. Als je kijkt naar de uitdagingen waarvoor de samenleving staat en de rol die wij daarbij hebben als groene branche, dan zie je dat er heel veel kansen voor ons zijn en nog komen."

Jos Jonkers

Jonkers hoveniers

Annemarie Bergsma referentie 2

"Wat was het een heerlijke tijd! Een jaar lang genoot ik wekelijks van de topopleiding Urban Green Development van Yuverta. Samen met en van elkaar leren, avontuurlijke excursies naar steden en bossen, geraakt worden door groen en goede gesprekken, groenontwerpen maken, een bredere blik op het belang van natuur in ons leven, de vrijheid om je te verdiepen in een zelfgekozen locatie, het was onverminderd waardevol. Vanmorgen geweldige presentaties en vanmiddag de uitreiking van de getuigschriften. Biodiversiteit, sociale waarden van groen, klimaatadaptatie, trends van vroeger en nu, circulariteit, het levende gebouw en eetbaar groen; wat hebben we veel geleerd om direct toe te passen en de wereld om ons heen te veranderen. Trots op ons."

Annemarie Bergsma

Nurse | Chair and Founder The Sustainable Nurse/ De Duurzame Verpleegkundige | community-led development

Startdata

Er zijn op dit geen startdata beschikbaar. Schrijf je in voor de wachtlijst.

Staat je gewenste startdatum of locatie er niet tussen? Schrijf je in voor de wachtlijst of neem contact op.

Gerelateerde opleidingen

Yuverta Tuin en parkmachines–basis handgedragen 1200x800 1

Tuin- en parkmachines – verlenging (handgedragen)

In deze verlenging leert men op een verantwoorde wijze te werken met kleine tuin- en parkmachines. Hierbij is ook aandacht voor de handelingen die verricht dienen te worden voor het dagelijks onderhoud van de machines.

Training, Hercertificering
6 uur (1 dag)
€ 256,00 p.p.
Bosmaaien maaien

Bosmaaien maaien

In deze training leer je veilig maaien met de bosmaaier. Denk aan veiligheid, gebruiksvoorschriften, je houding, het gebruik van draadmaaikop, slagmes en hakselmes. Het maaien van gras, riet en ruigten en gewassen.

Training, Hercertificering
6 uur (1 dag)
€ 201,00 p.p.
Bosmaaien maaien en zagen

Bosmaaien maaien en zagen

Deze training heeft tot doel om medewerkers verantwoord om te laten gaan met de bosmaaier tijdens zaagwerkzaamheden. Naast de technische vaardigheid staan veiligheid van de uitvoerende personen en van de omgeving centraal.

Training, Hercertificering
12 uur (2 dagen)
€ 394,00 p.p.

Contact opnemen?

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Wachtlijst inschrijven voor Tuin- en parkmachines – basis (handgedragen)