Inhoud opleiding

Deze opleiding is vakgericht (geen Nederlands, rekenen en burgerschap) en duurt 35 dagen met 6 uur les per dag.

Je kunt ervoor kiezen om de gehele opleiding te volgen of deel te nemen aan één of enkele afzonderlijke modules. Deze brancheopleiding biedt een unieke combinatie van theorie en praktijk. Vakdocenten en experts uit de sector werken samen aan de inhoud van de modules. Je gaat bij elke module direct aan de slag in je eigen bedrijf met opdrachten. Door middel van deze opdrachten wordt de theorie zo ook direct gekoppeld aan de praktijk. Aan het eind van de opleiding is er een praktijkgericht examen. Gedurende de opleiding krijg je begeleiding van een coach en werk je aan de eindopdracht die aansluit op de organisatie waarvoor je werkt/gaat werken.

Modules

Je kunt ervoor kiezen om de gehele opleiding te volgen of deel te nemen aan een of enkele afzonderlijke modules. Hieronder kun je doorklikken naar de losse modules voor meer informatie en om in te schrijven. 

Doel

Deze brancheopleiding is bedoeld voor mensen die aan de slag willen als bedrijfsleider 1 bij een boomkwekerij.
 

Doelgroep

De opleiding is bedoeld voor mensen die zich willen laten (om)scholen naar een baan als bedrijfsleider bij een boomkwekerij.

Afsluiting

Aan het eind van de opleiding is er een praktijkgericht examen. Gedurende de opleiding krijg je begeleiding van een coach en werk je aan de eindopdracht die aansluit op de organisatie waarvoor je werkt/gaat werken.

@Startdata Vind een datum die past
Hier komt dat iets aan de hand van de data vanuit viper.@