Brochures

Op deze pagina vind je een overzicht van de brochures van Yuverta LLO. Wij hebben verschillende algemene brochures, maar ook voor trainingen en opleidingen.

Filteren

Vakgebied

Leven Lang Ontwikkelen Algemene brochure

De arbeidsmarkt verandert continu. Daarom is het van groot belang om je kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen. Daar draait het om bij Yuverta Leven Lang Ontwikkelen (LLO).

Topopleiding Urban Green Development (UGD)

In de topopleiding Urban Green Development leer je met een toekomstgerichte blik naar de leefomgeving te kijken waarin groen en water een belangrijke rol spelen. Door deel te nemen aan de topopleiding ben je in staat om als vakinhoudelijk expert duurzame en groene oplossingen te bedenken voor vraagstukken die onstaan door klimaatverandering. Je weet hoe je kunt aansluiten bij de Sustainable Development Goals die zijn vastgesteld door de Verenigde Naties.

Kamerplanten advisering en verzorging

Kamerplanten, je ziet ze overal. Was het enkele jaren geleden nog gebruikelijk om één of twee planten in je woonkamer te hebben, tegenwoordig vind je ze door het hele huis.

Beroepsbegeleidende leerweg (bbl)

Bij een beroepsbegeleidende leerweg (bbl-opleiding) leren jouw medewerkers het vak op de werkvloer. Het onderwijsdeel beslaat ongeveer één dag per week. De overige tijd leren ze het vak in de praktijk terwijl ze aan het werk zijn in jouw bedrijf.

Eigentijdse arrangementen voor de zakelijke markt

In deze training leer je uiteenlopende arrangementen maken om de zakelijke klant te bedienen. Uiteraard kan je hiermee het verschil op de markt maken. Hoe leuk kan je deze producten ook goed aanbieden aan je consument.

Vakgebied bloem, groen en styling

Zoek je verdieping in je vak? Of wil je je laten omscholen tot bloemist? In onze praktijkgerichte trainingen en opleidingen leer je professioneel met bloemen te werken. Er is volop ruimte om je creativiteit de vrije loop te laten.

Vernieuwend bruidswerk voor de vakspecialist

Zoek je verdieping in je vak? En wil je bruidswerk leren maken dat vernieuwend, maar ook goed toepasbaar is? In deze training leer je eigentijds en innovatief bruidswerk te ontwerpen en met verschillende technieken uit te voeren. Je leert op basis van een analyse van verschillende typen bruidskleding, eigentijds en innovatief bruidswerk te ontwerpen en met verschillende technieken uit te voeren.

VHG – Aankomend projectleider

Ben je werkzaam in de groene sector en wil je doorgroeien naar een leidinggevende functie? Deze brancheopleiding wordt in de avonduren gegeven en is daarom goed te combineren met een baan in de groensector. Je leert van vakdocenten hoe je groene projecten kunt organiseren en aansturen.

Populaire trainingen en opleidingen

VHG - Aankomend Hovenier - man aan het werk in de tuinYuverta leven lang ontwikkelen logo vhg

VHG – Aankomend hovenier

Wil jij je laten omscholen tot hovenier of ben je al werkzaam in de sector? In deze praktijkgerichte opleiding leer je van vakdocenten hoe een aankomend hovenier werkt en denkt.

Brancheopleiding
1 jaar (30 avonden)
€ 2.550,00 p.p.
Topopleiding Urban Green Development - groene gevel van een gebouw

Urban Green Development (UGD) – topopleiding

In de topopleiding UGD leer je met een toekomstgerichte blik naar de leefomgeving kijken waarin groen en water een belangrijke rol spelen. Je weet hoe je kunt aansluiten bij de Sustainable Development Goals (SDG's).

Yuverta opleiding
De opleiding duurt 9 maanden en bestaat uit 24 cursusdagen
€ 4.439,00 p.p.
Groen slingerpad/gebied met aan beide kanten water - Topopleiding watermanagement

Watermanagement – Topopleiding

Deze topopleiding wordt aangeboden vanuit een toekomstgerichte blik waarin groen, water en de omgeving een grote rol spelen. Aan de hand van casussen word je uitgedaagd na te denken over actuele vraagstukken, problemen en oplossingen.

Yuverta opleiding
8 dagen
€ 3.480,00 p.p.
Handen met verf - mbo praktijkleerroute op maat

Meer over Yuverta LLO

Yuverta Leven Lang Ontwikkelen (LLO) biedt praktijkgerichte en professionele trainingen en opleidingen aan binnen het groene en blauwe werkveld. Zowel de professional als de beginner kan bij ons terecht.

Referenties en ervaringen uit de praktijk

Leven Lang Ontwikkelen (LLO)

Mensen graven in de grond met scheppen

"Ik heb Koen onlangs geïntroduceerd bij andere woningcorporaties. Want wat wij doen, moet bij alle woningcorporaties op de agenda staan."

Stephan Ros

Projectleider bij woningcorporatie Staedion

Gosse Jilderda

"Gisteren de topopleiding Urban Green development van Yuverta Houten mogen afronden. Zeer inspirerende opleiding, leerzaam, prachtige excursies, boeiende leerkrachten, waar we verder mee kunnen. En zeker niet te vergeten de leuke klasgenoten die heb mogen leren kennen."

Gosse Jilderda

Hoofduitvoerder en ecologisch adviseur bij Frisia Groep

Jan Knevelbaard

"Ik heb in de Topopleiding UGD een boeiende dag van Karel Eigenraam mogen ervaren. In mei/juni is het mogelijk om in Houten en Klaaswaal, de wereld onder onze voeten te leren kennen."

Jan Knevelbaard

Docent groen-blauw mbo bij Yuverta

Contact opnemen?

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Wachtlijst inschrijven voor Brochures