Inhoud opleiding

De brancheopleiding Boomteelt bestaat uit de volgende thema’s die in 5 modules aan bod komen:

Deze brancheopleiding biedt een unieke combinatie van theorie en praktijk. Vakdocenten en experts uit de sector werken samen aan de inhoud van de modules. Je gaat bij elke module direct aan de slag op je eigen bedrijf met opdrachten. Door middel van deze opdrachten wordt de theorie zo ook meteen praktijk. Aan het eind van de opleiding is er een praktijkgericht examen. Gedurende de opleiding krijg je begeleiding van een coach en werk je aan de eindopdracht die aansluit op de organisatie waarvoor je werkt/gaat werken.

Modules

Je kunt ervoor kiezen om de gehele opleiding te volgen of deel te nemen aan een of enkele afzonderlijke modules. Hieronder kun je doorklikken naar de losse modules voor meer informatie en om in te schrijven. Ook is er onderscheid in deze opleiding in medewerker of vakbekwaam medewerker. 

Doel

Deze opleiding is ontwikkeld om zij-instromers op te leiden tot medewerker of meewerkend voorman/vrouw. Door deel te nemen aan deze brancheopleiding ontwikkel je de praktische kennis en de vaardigheden die je nodig hebt om aan de slag te gaan.

Doelgroep

Voor iedereen die in de buitenlucht in een innovatieve sector wil werken en aan een groene en gezonde leefomgeving wil bijdragen.

Ben je al vakbekwaam? Kijk dan naar onze opleiding Boomteelt (vakbekwaam medewerker).

Afsluiting

Aan het eind van de opleiding is er een praktijkgericht examen. Gedurende de opleiding krijg je begeleiding van een coach en werk je aan de eindopdracht die aansluit op de organisatie waarvoor je werkt/gaat werken.

@Startdata Vind een datum die past
Hier komt dat iets aan de hand van de data vanuit viper.@