Een Bewijs van Vakbekwaamheid Adviseren Gewasbescherming kan verlengd worden door het volgen van de verplichte kennisbijeenkomsten 'Adviseren Gewasbescherming'. Deze vinden verspreid plaats over een periode van vijf jaar. Op uw persoonlijke pagina bij Bureau Erkenningen kunt u zien wat de verplichtingen zijn voor uw licentie. Klik hier om in te loggen.

Thema
'Weer en Gewasbescherming; hoe brengen we het duidelijk over bij de teler?'

Informatie
Het weer heeft grote invloed op de teelt van gewassen. Dit geldt niet alleen voor de groei en de opbrengst, maar ook voor de ontwikkeling van ziekten en plagen. Als het gaat om de toepassing van gewasbeschermingsmiddelen wordt het effect van een bespuiting in hoge mate bepaald door de weersomstandigheden. In de praktijk wordt volop discussie gevoerd over dit onderwerp waardoor er sprake is van veel misverstanden. Na deze bijeenkomst bent u op de hoogte van de invloed van het weer op ziekten, plagen en gewasbescherming.

U leert hoe u telers het beste maatwerkadvies geeft. Ook wordt er getraind hoe u dit advies op een overtuigende manier kunt overbrengen.

Doel

Het verlengen van het Bewijs van Vakbekwaamheid Adviseren Gewasbescherming.

 

Doelgroep

Deze verlenging is uitsluitend voor professionle adviseurs, voor de licentie adviseren (dus niet voor uitvoeren en bedrijfsvoeren).

 

Afsluiting

Na het bijwonen van de verlengingsbijeenkomst meldt Yuverta dit voor u aan bij Bureau Erkenningen. 

@Startdata Vind een datum die past
Hier komt dat iets aan de hand van de data vanuit viper.@