Afbeelding

Veranderingen arbeidsmarkt

Door de crisis zijn er veranderingen in de arbeidsmarkt ontstaan. Hierdoor wordt een groep werkzoekenden de kans geboden zich om te scholen en in te stromen in een kansrijke sector.

Er zijn in de groenvoorziening, de teelt en in de watersector kansen voor mensen met hart voor onze leefomgeving. Deze interessante sectoren met veel technologische ontwikkelingen en aandacht voor duurzaamheid bieden een toekomst voor mensen die graag buiten de handen uit de mouwen steken. 

Altijd werk


In de groenvoorziening, teelt en waterbranche is altijd werk. De natuur staat in geen enkel seizoen echt stil. Daarnaast zijn het branches met veel ontwikkelingen in nieuwe en duurzame technieken en technologieën. Zo is het niet alleen een goede keuze als werkzoekende maar ook nog eens een uitdagende waarin er vele kansen zijn. 

Een werkzoekende begint niet zomaar in een nieuwe branche in een nieuwe functie of beroep. Afhankelijk van het werk- en denkniveau, de ervaring en opleiding zijn er diverse mogelijkheden. Wij bieden erkende MBO opleidings- en trainingsroutes op diverse niveaus. Praktisch en gericht op vakmanschap en duurzame inzet in de eigen arbeidsmarktregio.

Afbeelding

Lees hier meer over een aantal van onze opleidingen


Aankomend Hovenier 
Projectleider 1 (eerste jaar)
European Treeworker
European Tree Technician
Beginnend Bloemwerk
Gespecialiseerd Bloemwerk
Topopleiding Urban Green Development (met 6 masterclasses)
Topopleiding Melkveehouderij Ondernemerschap (10 masterclasses)

Neem voor onderstaande opleidingen contact met ons op:
Brancheopleiding Boomteelt (medewerker en vakbekwaam medewerker)
Topopleiding Marketing & E-commerce, Groen/Teelt/Tuinbouw (6 masterclasses)

Jouw kennismakelaar tussen werk en scholing 

Wij bieden een uitgebreid pakket aan opleidingen en cursussen voor de groen-blauwe sector. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 

Wij komen graag met jou in contact
Download de brochure: 'Kansen creëren'