Nieuws
30 juni 2023

Podcast Sociale waarden van Groen

Podcast sociale waarden van groen

Wil je meer weten over de topopleiding Urban Green Development? Luister de podcast Sociale waarden van Groen!

Wist je dat planten, bomen, bloemen, (groen dus), niet alleen een positieve invloed op het klimaat en biodiversiteit, maar ook effect hebben op gezondheid en welzijn? Ben je benieuwd naar de waarde van groen en hoe de topopleiding Urban Green development van Yuverta Leven Lang Ontwikkelen hier op inspeelt?

In de podcast ‘Groenpraat’ van Groenpact gaat Marije de Jonge hierover in gesprek met Heidi Kamerling, practor Groene Leefbare stad bij Yuverta, toekomstgericht hovenier Arno de Jong en Jolanda Maas, socioloog bij de sectie Klinische psychologie en hoofddocent bij de Vrije Universiteit Amsterdam.

Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor meer informatie over de topopleiding Urban Green Development.

Groenpraat #4 – De waarde van groen – YouTube

Vragen?

Yuverta-leven-lang-ontwikkelen-rif-biodiversiteit-limburg

Neem contact met ons op

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Verder lezen?

European Quality Frame

European Quality Frame

Het European Quality Framework, ook wel het Europees Kwalificatieraamwerk (EQF) is een initiatief om binnen de Europese landen opleidingen (globaal) in te kunnen schatten op het niveau. Dit kwalificatieraamwerk is opgedeeld in 8 niveaus. Het dient als vertaalinstrument tussen verschillende nationale kwalificatiekaders.
Bijblijven in een veranderende wereld

Bijblijven in een veranderende wereld

Een leven lang leren en ontwikkelen is in steeds meer beroepen noodzaak. Zo ook in de hoveniersbranche. Gingen we eerder van motor-naar accumachines, er wordt nu kennis gevraagd van bodemleven, klimaatadaptatie en verticale begroeiing. Yuverta LLO speelt voortdurend in op de behoeftes van de sector en past het trainingsaanbod daarop aan.
Brancheopleiding Boomteelt breder beschikbaar

Brancheopleiding Boomteelt breder beschikbaar

Binnenkort gaat de Brancheopleiding Boomteelt bij Yuverta Leven Lang Ontwikkelen weer van start.

Contact opnemen?

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Wachtlijst inschrijven voor Podcast Sociale waarden van Groen