Nieuws
30 juni 2023

Podcast Sociale waarden van Groen

Podcast sociale waarden van groen

Wil je meer weten over de topopleiding Urban Green Development? Luister de podcast Sociale waarden van Groen!

Wist je dat planten, bomen, bloemen, (groen dus), niet alleen een positieve invloed op het klimaat en biodiversiteit, maar ook effect hebben op gezondheid en welzijn? Ben je benieuwd naar de waarde van groen en hoe de topopleiding Urban Green development van Yuverta Leven Lang Ontwikkelen hier op inspeelt?

In de podcast ‘Groenpraat’ van Groenpact gaat Marije de Jonge hierover in gesprek met Heidi Kamerling, practor Groene Leefbare stad bij Yuverta, toekomstgericht hovenier Arno de Jong en Jolanda Maas, socioloog bij de sectie Klinische psychologie en hoofddocent bij de Vrije Universiteit Amsterdam.

Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor meer informatie over de topopleiding Urban Green Development.

Groenpraat #4 – De waarde van groen – YouTube

Vragen?

Yuverta-leven-lang-ontwikkelen-rif-biodiversiteit-limburg

Neem contact met ons op

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Verder lezen?

Lancering Hotspot Duurzaam Voedselsysteem

Lancering Hotspot Duurzaam voedselsysteem

14 maart vond de lancering plaats van de Hotspot Duurzaam voedselsysteem - powered by Yuverta - Limburg en Noord-Brabant. Dit initiatief is het epicentrum van samenwerking tussen bedrijven, docenten en studenten, gericht op het vormgeven van een toekomstbestendig, eerlijk en circulair voedselsysteem.
Stad van de Toekomst biodiversiteit

Stad van de Toekomst – We hebben heel veel vakmensen nodig

‘Wij realiseren ons allemaal dat het warmer wordt en dat er meer water naar beneden komt. Ook weten we dat het groen handvatten kan bieden. Toch zie je in steden vaak het tegenovergestelde gebeuren, vooral bij particulieren. Wij moeten nog veel meer ontstenen.
Hovenier worden

Start trainingen en opleidingen in mei

We hebben een handig overzicht samengesteld van de trainingen en opleidingen die in mei van start gaan. Zo vind je de startdata handig op een rij en kun je in 1 oogopslag zien of het past in jouw agenda! Handig toch? 

Contact opnemen?

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Wachtlijst inschrijven voor Podcast Sociale waarden van Groen