Nieuws
11 maart 2024

Start trainingen en opleidingen in april 

Mensen staan tussen het groen voor een gebouw - Trainingen en opleidingen in april 2024

Goed nieuws! We hebben voor het eerst een handig overzicht samengesteld van de trainingen en opleidingen die in april van start gaan. Zo vind je de startdata handig op een rij en kun je in 1 oogopslag zien of het past in jouw agenda! Lekker handig toch? 

Hier zijn enkele van de trainingen en opleidingen die in april 2024 van start gaan: 

Topopleiding – Urban Green Development (UGD)

Start: 18 april 2024 

Stap in de wereld van stedelijke groene ontwikkeling met onze topopleiding UGD. Leer hoe je groene ruimtes kunt integreren in stedelijke omgevingen en kunt bijdragen aan een duurzamere en leefbaardere stad. De training start op 18 april 2024 in Valkenburg en biedt een diepgaand inzicht in de uitdagingen en mogelijkheden van groene ontwikkeling in de stad. 

VHG – Basisopleiding Interieurbeplanting 

Start: 4 april 2024 

Wil jij je vaardigheden vergroten in het verzorgen, snoeien en onderhouden van interieurbeplanting? Je kennis over het assortiment vergroten? Of wil je meer leren waarom planten bijdragen aan een prettiger en gezondere werkomgeving? Volg dan de VHG – Basisopleiding Interieurbeplanting. De opleiding vindt plaats op een grote kwekerij waar planten voor de interieurbeplanting gekweekt worden. De training begint op 4 april 2024 in Almelo en zal je inspireren om de natuur naar binnen te brengen. 

Gewasbescherming Licentie 1 Uitvoeren 

Start: 4 & 9 april 2024 

Werk je beroepsmatig met professionele middelen voor gewasbescherming? Dan heb je een licentie nodig. In onze vierdaagse training Gewasbescherming licentie 1 uitvoeren leer je wat er bij gewasbestrijding komt kijken. We wisselen hierbij theoretische kennis af met het oefenen in de praktijk. Je sluit de training af met een examen. De startdatum is 4 april in Baexem en 9 april in Houten. 

BHV – Basis 

Start: 3 april 2024 

Veiligheid staat voorop, vooral in groene werkomgevingen. Onze BHV – Basis training biedt de nodige kennis en vaardigheden om adequaat te reageren op noodsituaties op de werkplek. Van eerste hulp tot brandbestrijding, deze training bereid je voor op het onverwachte. De cursus begint op 20 april 2024 in Horst. 

BHV – Verlenging 

Start: 8 april 2024 

Voor degenen die hun BHV-certificering moeten vernieuwen, bieden we de BHV-verlengingstraining aan. Fris je kennis op van levensreddende vaardigheden en blijf up-to-date met de laatste richtlijnen voor bedrijfsnoodhulp. De training start op 8 april 2024 in Roermond en biedt een snelle en effectieve manier om je certificering te vernieuwen. 

Wil jij je meer informatie over de opleiding? Klik dan op de links bij de training of opleiding.  

Vragen?

Huisje voor biodiversiteit

Neem contact met ons op

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Contact opnemen?

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Wachtlijst inschrijven voor Start trainingen en opleidingen in april