Nieuws
13 juli 2023
Vakbeurs openbare ruimte

Op woensdag 27 en donderdag 28 september 2023 vindt de Vakbeurs Openbare Ruimte in de Jaarbeurs in Utrecht in Hal 2, 3 en 4 plaats.

De Vakbeurs Openbare Ruimte is de grootste vakbeurs over ontwerpinrichtingonderhoud en beheer van de openbare ruimte in Nederland.
De beursvloer is opgebouw in 8 sectoren: Groen, straatmeubilair, bestrating, sport- spel & recreatie, licht, bouw & infra, landschaparchitectuur & ontwerp en advies & beheer.

Meer informatie over Vakbeurs Openbare Ruimte vind je op hun website.

Spreken wij je daar?

De collega’s van Yuverta leven lang ontwikkelen tref je aan in stand 2.3.23 samen met de collega’s van de Groene Hotspot Houten.

Vragen?

Huisje voor biodiversiteit

Neem contact met ons op

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Verder lezen?

Hotspot teelt - 2 mannen bij een boom

Hotspot teelt

De Hotspot Teelt is hét groene netwerk voor studenten, professionals en partners. Samen leren, innoveren en onderzoeken. De hotspot heeft als missie om duurzaamheid en circulariteit in de (sier)teeltsector te bevorderen door samen te werken, innovaties toe te passen en door het onderwijs.
4 mannen in de tuin aan het werk

Start trainingen en opleidingen in juni

We hebben een handig overzicht samengesteld van de trainingen en opleidingen die in juni van start gaan. Zo vind je de startdata handig op een rij en kun je in 1 oogopslag zien of het past in jouw agenda! Handig toch? 
Yuverta Bos

Yuverta Bos

We hebben nieuws want het Yuverta Bos gaat volgend plantseizoen de grond in. Locatie is het bosgebied Lage Vuursche (Utrechtse Heuvelrug).

Contact opnemen?

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Wachtlijst inschrijven voor Vakbeurs Openbare Ruimte 27 & 28 september 2023