Nieuws
13 juli 2023
Vakbeurs openbare ruimte

Op woensdag 27 en donderdag 28 september 2023 vindt de Vakbeurs Openbare Ruimte in de Jaarbeurs in Utrecht in Hal 2, 3 en 4 plaats.

De Vakbeurs Openbare Ruimte is de grootste vakbeurs over ontwerpinrichtingonderhoud en beheer van de openbare ruimte in Nederland.
De beursvloer is opgebouw in 8 sectoren: Groen, straatmeubilair, bestrating, sport- spel & recreatie, licht, bouw & infra, landschaparchitectuur & ontwerp en advies & beheer.

Meer informatie over Vakbeurs Openbare Ruimte vind je op hun website.

Spreken wij je daar?

De collega’s van Yuverta leven lang ontwikkelen tref je aan in stand 2.3.23 samen met de collega’s van de Groene Hotspot Houten.

Vragen?

Yuverta-leven-lang-ontwikkelen-rif-biodiversiteit-limburg

Neem contact met ons op

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Verder lezen?

subsidies en regelingen voor leven lang ontwikkelen 2024

Subsidies en Regelingen voor Leven Lang Ontwikkelen in 2024

Welke subsidies en regelingen zijn er? In 2024 zijn er diverse regelingen beschikbaar voor het volgen van scholing en andere leervormen, waaronder subsidies. In dit overzicht vind je ze handig bij elkaar, inclusief de aanvraagperiodes.
Brochure beroepsbegeleidende leerweg bbl

NIEUW: Brochure beroepsbegeleidende leerweg (bbl)

In de nieuw ontwikkelde brochure beroepsbegeleidende leerweg (bbl) vind je alle informatie over onze bbl + maatwerkopleidingen en de praktijkleerroutes.
Persbericht sbs6 helden van nu

Een Greenhero van Yuverta LLO in de spotlight bij SBS6 Helden van Nu

Productiehuis Stay in Touch Media BV kondigt met trots het nieuwe seizoen aan van "De Helden van Nu", het hartverwarmende programma waarin Nederlandse docenten en leerkrachten die het verschil maken, in het zonnetje worden gezet. Het spraakmakende seizoen gaat van start op zondag 3 december om 16.30 uur bij SBS6.

Contact opnemen?

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Wachtlijst inschrijven voor Vakbeurs Openbare Ruimte 27 & 28 september 2023