Wet Natuurbescherming N3 – verlenging

6 uur
Boxtel
€256,00 p.p. 0% btw

Haal je certificaat.

Deze hercertificering geeft aan werkvoorbereiders of bedrijfsleiders Bestendig Beheer, inzicht in te nemen maatregelen bij het plannen en uitvoeren van werkzaamheden die de flora en fauna kunnen verstoren.

Doel

Het doel van deze hercertificering is dat opzichters/leidinggevenden Bestendig Beheer kunnen aantonen dat zij zorgvuldig kunnen handelen ten aanzien van Flora & Fauna volgens de gedragscode (N3) en kennis hebben van de inhoud van de Wet natuurbescherming.

Voor wie?

Deze hercertificering is bedoeld voor een bedrijfsleider/projectleider/werkvoorbereider (mbo-niveau 4+/HBO) waarvan het certificaat bijna verlopen is.

Voorkennis

Voorafgaand aan deze training is het verplicht om te beschikken over een erkend certificaat van het AOC-Keurmerk. Deze kun je behalen door eerst de training Wet Natuurbescherming N3 te volgen.

Wat leer je?

De ‘Gedragscode Bosbeheer, Natuurbeheer, Waterschappen en Bestendig beheer en onderhoud groenvoorziening’ – opgezet door de brancheorganisatie – is de basis van deze hercertificering.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Europees en Nederlands kader natuurwetgeving
  • Doelstelling Wet Natuurbescherming
  • Herkennen beschermde flora- en fauna
  • Vrijstellingen en ontheffingen
  • Handhaving gedragscode in de praktijk
  • Werkprocessen
  • Plan van aanpak/ werkinstructie
  • Praktische voorbeelden uit de praktijk
  • Praktijkproblemen op de eigen werkplek

Opbouw, werkwijze en leerroute

Tijdens deze (halve) dag frissen we je kennis op die je vooraf hebt opgedaan. Zo gaan we opnieuw in op wat de gedragscodes betekenen, wat jouw rol hierin is en wissel je ervaring uit met de rest van je groep.

Deelname geeft automatisch recht op een nieuw en erkend certificaat van het AOC Keurmerk en maakt aantoonbaar dat jouw deskundigheid is geborgd. Dit certificaat is vijf jaar geldig.

Bijzonderheden

Deelnemers moeten zich kunnen legitimeren en een geldig pasje/certificaat kunnen tonen.

Let op: om aan deze hercertificering te kunnen deelnemen mag het pasje niet verlopen zijn!

Afronding en vervolg

Een nieuw en erkend certificaat van het AOC Keurmerk. Dit certificaat is vijf jaar geldig.

Vervolg:

Het is belangrijk dat je na het behalen van het certificaat elke vijf jaar een nieuwe training voor hercertificering doorloopt.

Informatie

Hercertificering
6 uur
Boxtel
€256,00 p.p. 0% btw
Het is niet mogelijk om gebruik te maken van het STAP-Budget.
Yuverta-leven-lang-ontwikkelen-rif-biodiversiteit-limburg

Krijg direct opleidingsadvies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij je doelstelling past.

Betaalmethodes

Op factuur
Voor de startdatum van de training/opleiding ontvang je de factuur per mail.
IDEAL
Binnenkort beschikbaar.

Meer weten over de trainingen en opleidingen van Yuverta LLO?

Wij vertellen je graag wat Yuverta Leven Lang Ontwikkelen voor jou kan betekenen.  Download of bekijk dan nu de brochure. Onze brochure biedt uitgebreide informatie over ons aanbod, zodat jij de juiste keuze kunt maken die past bij jouw doelstellingen.

Mocht je nog vragen hebben, dan staan onze deskundige adviseurs voor je klaar om je persoonlijk advies te geven. Zij helpen je graag bij het vinden van de perfecte opleiding of training die jouw carrière in de groene sector naar een hoger niveau tilt.

Referenties en ervaringen uit de praktijk

Leven Lang Ontwikkelen (LLO)

Stephan Ros referentie

"Ik heb Koen onlangs geïntroduceerd bij andere woningcorporaties. Want wat wij doen, moet bij alle woningcorporaties op de agenda staan."

Stephan Ros

Projectleider bij woningcorporatie Staedion

Maaike van Leeuwaarden referentie

"Wat een feestje! ... waren alle 24 cursusdagen Topopleiding Urban Green Development, heel veel geleerd van de experts, de interessante excursies en de inspirerende groep medecursisten. ... was het om vandaag mijn adviesrapport te mogen presenteren en mijn getuigschrift in ontvangst te mogen nemen! ... wordt het volgend schooljaar, als ik zelf aan de slag mag als coach en coördinator van de Topopleiding!! Enorm veel zin in! ????"

Maaike van Leeuwarden

Docent paraveterinair | Projectleider Hotspot Diermanagement en Welzijn

Jan Knevelbaard referentie

"Ik heb in de Topopleiding UGD een boeiende dag van Karel Eigenraam mogen ervaren. In mei/juni is het mogelijk om in Houten en Klaaswaal, de wereld onder onze voeten te leren kennen."

Jan Knevelbaard

Docent groen-blauw mbo bij Yuverta

Gerelateerde opleidingen

Wet natuurbescherming; werken met gedragscodes N2

Wet Natuurbescherming N2

Deze training biedt inzicht aan opzichters of leidinggevenden Bestendig Beheer in de te nemen maatregelen bij het plannen en uitvoeren van werkzaamheden die de (beschermde) Flora en Fauna kunnen verstoren.

Training
12 uur (2 dagen)
€ 474,00 p.p.
Wet natuurbescherming n2 hercertificering

Wet Natuurbescherming N2 – verlenging

Deze hercertificering biedt inzicht aan opzichters of leidinggevenden Bestendig Beheer in de te nemen maatregelen bij het plannen en uitvoeren van werkzaamheden die (beschermde) flora en fauna kunnen verstoren.

Hercertificering
3 uur (halve dag)
€ 142,00 p.p.
Wet natuurbescherming N3

Wet Natuurbescherming N3

Deze training geeft aan werkvoorbereiders of bedrijfsleiders Bestendig Beheer, inzicht in te nemen maatregelen bij het plannen en uitvoeren van werkzaamheden die de flora en fauna kunnen verstoren.

Training
18 uur (3 dagen)
€ 816,00 p.p.

Contact opnemen?

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Inschrijven voor Wet Natuurbescherming N3 – verlenging

Vul de officiële gegevens zoals vermeld op ID-kaart of paspoort in.

Wachtlijst inschrijven voor Wet Natuurbescherming N3 – verlenging