Ben je handelaar, verkoper of fokker van reptielen of amfibieën? Als je bedrijfsmatig werkt met herpeten ben je verplicht een bewijs van vakbekwaamheid herpeten te bezitten. Om dit te halen, bieden wij je deze online cursus herpeten aan. In de cursus komen belangrijke onderwerpen als dierenwelzijn, verzorging, huisvesting, voeding, voortplanting en wet- en regelgeving aan bod. Kortom, alles om een goede verzorging van herpeten te garanderen.

Cursusopbouw
* Zelfstudie met e-learning
* Kennisexamen van 1 uur
* Vaardigheidsexamen van 2 uur

Je sluit de cursus af met een kennis- en praktijkexamen, waarna je het bewijs van vakbekwaamheid voor de diergroep herpeten ontvangt. Je bent niet verplicht om een stage te volgen. Wel is het belangrijk dat je voldoende praktijkkennis en –ervaring hebt. Dit wordt getest met een vaardigheidsexamen. 

Wenst je eerst de e-learning los aan te kopen is dat mogelijk via onze webshop, klik hier voor meer informatie. 

Doel

Je leert wat er komt kijken bij het bedrijfsmatig houden van herpeten om hiermee het erkende bewijs van vakbekwaamheid voor herpeten te halen.

Doelgroep

Deze cursus is voor handelaren, verkopers en fokkers van herpeten.

Afsluiting

Je sluit de cursus af met een vaardigheidsexamen en een kennisexamen. Examens gehaald? Dan ontvang je een bewijs van bekwaamheid voor de diergroep herpeten.

(klik op de bovenstaande linken voor meer informatie betreft de examens) 

@Startdata Vind een datum die past
Hier komt dat iets aan de hand van de data vanuit viper.@