Werk jij bedrijfsmatig met gezelschapsdieren, zoals konijnen, cavia’s of hamsters? Dan ben je verplicht hiervoor een bewijs van vakbekwaamheid te bezitten. Om dit te halen, bieden wij je deze online cursus overige zoogdieren aan. In de online cursus komen belangrijke onderwerpen als dierenwelzijn, verzorging, huisvesting, voeding, voortplanting en wet- en regelgeving aan bod. Kortom, alles om een goede verzorging van zoogdieren te garanderen.

Cursusopbouw
* Zelfstudie met e-learning
* Kennisexamen van 1 uur
* Vaardigheidsexamen van 2 uur

Je sluit de cursus af met een kennis- en praktijkexamen, waarna je het bewijs van vakbekwaamheid overige zoogdieren ontvangt. Je bent niet verplicht om een stage te volgen. Wel is het belangrijk dat je voldoende praktijkkennis en –ervaring hebt. Dit wordt getest met een vaardigheidsexamen. 

Wenst je eerst de e-learning los aan te kopen is dat mogelijk via onze webshop, klik hier voor meer informatie. 

Doel

Je leert wat er komt kijken bij het bedrijfsmatig houden van gezelschapsdieren met als doel het bewijs van vakbekwaamheid voor overige zoogdieren te halen.

Doelgroep

Deze cursus is voor iedereen die bedrijfsmatig zoogdieren opvangt, fokt of verhandelt.

Afsluiting

Je sluit de cursus af met een vaardigheidsexamen en een kennisexamen. Examens gehaald? Dan ontvang je een bewijs van bekwaamheid voor de diergroep overige zoogdieren.

(klik op de bovenstaande linken voor meer informatie betreft de examens) 

 

@Startdata Vind een datum die past
Hier komt dat iets aan de hand van de data vanuit viper.@