Dit pakket bestaat uit een intake, rijlessen en het examen. 

Theorie-examen

Vanaf 15,5 jaar kun je een theorie-examen afleggen bij het CBR voor de categorie T. Het examen bestaat uit 50 meerkeuzevragen. Het theoriecertificaat dat je hierbij behaalt is 1,5 jaar geldig. Binnen die 1,5 jaar moet je dan ook het praktijkexamen behalen.  De aanvraag en de betaling van het theorie-examen regel je zelf. Het theorie-examen vindt plaats bij het CBR. Klik hier voor meer informatie.

Je kunt bij Yuverta een inlogcode voor een e-learningmodule bestellen. Hiermee studeer je zelfstandig voor het theorie-examen.

Wil je meer weten of de module bestellen? Neem contact op met Yuverta, dan vertellen we je over de mogelijkheden.

Praktijklessen

Je mag deelnemen aan de praktijklessen wanneer je:

  • 16 jaar of ouder bent 
  • geslaagd bent voor het theorie-examen
  • een goedgekeurde gezondheidsverklaring hebt van het CBR. Deze kun je hier aanvragen.

Voor je met de praktijklessen start, krijg je eerst een intake van twee uur. Na deze intake krijg je van de instructeur een advies over het aantal lessen dat je nodig hebt om het praktijkexamen te halen. De praktijklessen worden gegeven in blokken van drie uur.

 

Doel

Ben jij 16 jaar of ouder en wil je graag je T-rijbewijs halen? Yuverta biedt je deze mogelijkheid. We hebben hiervoor een speciaal gebouwde combinatie. De training is alleen te volgen in Houten. 

Doelgroep

Personen die het T-rijbewijs willen behalen. 

Afsluiting

Aan het einde van de training worden kennis en vaardigheden getoetst. Bij voldoende resultaat ontvangt men het T-rijbewijs.

@Startdata Vind een datum die past
Hier komt dat iets aan de hand van de data vanuit viper.@