Filter Verfijn de resultaten
Vakgebied
Leerweg
Kennisvariant
Locatie

Creatieve opleidingen MBO (groen & bloem)

Wil jij creatief aan de slag in de groensector? Bij CITAVERDE zit je dan goed. Na het succesvol afronden van één van de creatieve MBO opleidingen kun jij aan de slag met bloemen en planten, om zo mensen te voorzien van mooie decoratie. Tijdens de opleiding doe je al veel praktijkervaring op door het volgen van verschillende excursies en stages. Onze creatieve opleidingen op MBO niveau, in de groensector, geven jou dus voldoende kans op werk in een maatschappij die steeds meer aandacht schenkt aan de natuur. Wie weet wordt jij wel de nieuwe groene ondernemer of stylist! 

Iets voor jou?

Jij ziet overal een kans in om het leven letterlijk mooier te maken. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor anderen. Natuurlijke materialen die anderen hoogstwaarschijnlijk niet eens opmerken, herken jij direct als input voor een prachtig bloemstuk. Alles wat jij ziet, kunnen jouw handen creatief maken. Styling is daarbij jouw tweede passie. Ook ben je nieuwsgierig naar wat het vak nog meer te bieden heeft en wil je meer leren over de natuurlijke materialen. En daarnaast ben je ook tikkeltje benieuwd hoe je later je zelfgemaakte bos bloemen slim kunt gaan verkopen. Herken jij je hierin? Bekijk dan eens de groene & creatieve opleidingen op MBO niveau. 

Volg een creatieve MBO opleiding op het CITAVERDE College!

Na één van de creatieve opleidingen in de groensector gevolgd te hebben, ben jij klaar voor het ondernemerschap in de groene branche. Je kunt aan de slag in een bloemenzaak, als stylist, binnenhuisvormgever, bloem- en groen decorateur, etaleur, ontwerper en noem maar op! Jouw werkplek is divers. Als je voor het CITAVERDE College kiest, kies je voor relevant onderwijs dat aansluit op jouw individueel talent. Wij willen dat jij later als individu in de dagelijkse praktijk het verschil kan maken. Bij ons kan eenieder op zijn eigen niveau excelleren. CITAVERDE College biedt een vertrouwd en veilig thuis voor studenten. Studenten voelen zich voor het leven verbonden met hun vak, met hun school en met hun omgeving. De vaardigheden die bij ons worden aangeleerd, zijn voor het leven. 

Creatieve opleidingen zijn er genoeg. Aan jou de keuze of het misschien wel een creatieve mbo opleiding in de groen- en bloemsector wordt!