Opleidingen in Boskoop

Wil jij jezelf opleiden (mbo opleidingen) of ben je op zoek naar een praktijkgerichte opleidingsoplossing voor jouw medewerkers, zowel voor je huidige team als voor nieuwe aanwinsten? Dan hoef je niet verder te zoeken. Op de pagina vind je een aanbod aan onze (bbl) opleidingen en brancheopleidingen die jij kan volgen of je medewerker(s) kunnen volgen.

Man die bestrating aanlegt - Medewerker hovenier

Medewerker hovenier (niveau 2) / Vakbekwaam hovenier (niveau 3)

In de bbl opleiding Medewerker hovenier staat het aanleggen en onderhoud van groen centraal. Denk hierbij aan (dak)tuinen en groene projecten.

Tijdens de bbl opleiding vakbekwaam hovenier (niveau 3) leren jouw medewerkers om (dak)tuinen en groene projecten aan te leggen en te onderhouden. Zelfstandig werken, plannen, en werkvoorbereiding/projectuitvoering zijn belangrijke onderdelen in deze opleiding.

Teelt en techniek: specialisatie boomkwekerij

Heb jij interesse in de boomteelt? Dan is de Specialisatie Boomkwekerij iets voor jou. Je leert alles over het opkweken van planten die gezond zijn voor de omgeving waarin we leven, zoals bomen, struiken en vaste planten. De teelt vanaf zaad, stek of ent tot aan de volwassen plant en de afzet ervan. En je krijgt handvatten om een (eigen) bedrijf te runnen in de boomteelt.

Let op: Kies bij je inschrijving voor locatie Aalsmeer. De opleiding wordt gegeven in Boskoop. Deze opleiding volg je als individu bij het mbo van Yuverta.

Bomen op een kwekerij - Talentboom brancheopleiding - meewerkend voorman/vrouw boomkwekerij
Kleine bomen - Talentboom brancheopleiding - Medewerker boomkwekerij

Door deel te nemen aan de Brancheopleiding Boomteelt – medewerker ontwikkel je de praktische kennis en de vaardigheden die je nodig hebt om aan de slag te gaan in de boomteelt. Deze opleiding is ontwikkeld om zij-instromers op te leiden tot medewerker of meewerkend voorman/vrouw in de boomteelt.

Ben je al vakbekwaam?

Kijk dan naar onze opleiding Boomteelt (vakbekwaam medewerker).

Deze opleiding wordt gegeven in samenwerking met Talentboom.

Brancheopleiding Bedrijfsleider 1

De Brancheopleiding Boomkwekerij – bedrijfsleider 1 is ontwikkeld voor mensen die zich willen (om)scholen naar een baan als bedrijfsleider bij een boomkwekerij. Een bedrijfsleider dient allround te zijn. Dit is ook terug te vinden in het vakkenpakket, dat uit verschillende vakken is opgebouwd.

Deze opleiding wordt gegeven in samenwerking met Talentboom.

Brancheopleiding Boomkwekerij - bedrijfsleider 1 - bomen in potten met mooie bladeren

Samen de mogelijkheden bespreken?

Neem contact met ons op via het onderstaande formulier. Wij denken graag met je mee.

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef*
Datum en tijdstip
Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van:
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Huisje voor biodiversiteit

Wil je direct een passend advies?

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Volg ons

Wachtlijst inschrijven voor Opleidingen in Boskoop