Pegasus flex-chair en ruiterfitheid

9 uur
Houten
€575,00 p.p. 0% btw

Ontwikkel jezelf tot een goede ruiter.

Doel

Wil jij groei maken en je ontwikkelen tot goede ruiter? Tijdens deze driedaagse training breng je jouw ontwikkeling in beeld! Op 3 momenten krijg je een meting. Tussendoor ga je aan de slag met jouw ontwikkelpunten.

Voor wie?

De training is bedoeld voor iedereen die groei wil maken en zich wil ontwikkelen tot goede ruiter.

Wat leer je?

Pegasus

Met de meting op Pegasus breng je jouw houding en zit in beeld. Je ziet duidelijk hoe je balans, evenwicht en inwerking van het lichaam is. De instructeur vult deze meting aan. En legt het verband tussen je zit, houding, been- en teugelhulp. Je krijgt gelijk concrete tips om je houding en zit te verbeteren!

Flex-chair

Wil je je gewichtsverdeling en ritme verbeteren? Vul het arrangement aan met de flex-chair! Je leert meer over je eigen houding, zit, gewichtsverdeling en ritme op de flex chair. De expert vult deze meting aan met tips die jij gelijk kunt toepassen.

Ruitervitaliteit

Word ook vitaal sterk met ruitervitaliteit! Je krijgt lichamelijke oefeningen die op jou zijn afgestemd. Hiermee verbeter jij je coördinatie, balans en flexibiliteit. Deze oefeningen voer je naast het paard uit. Je kunt hiermee dus aan de slag in de manege of vanuit je woonkamer wanneer het jou uitkomt! Aan het einde van het uitgebreide arrangement heb je 2 persoonlijke metingen en volop input voor verbeteringen.

Opbouw, werkwijze en leerroute

Dagdeel 1

Je begint met een eerste meting en ontdekt jouw verbeterpunten en gaat aan de slag met oefeningen. Op de eerste meting op Pegasus zie je duidelijk hoe je balans, evenwicht en inwerking van het lichaam is. Ook breng je de hulpgeving in kaart. Met de flex-chair meet je vervolgens je ritme en beweging. Je ontdekt welk effect ze hebben op jouw rijstijl. De uitkomsten bespreek je met de instructeur en de expert. Je krijgt concrete ontwikkelpunten die jij kunt toepassen.

Wil je werken aan je lichamelijke vitaliteit? Vul het arrangement aan met ruitervitaliteit! Je krijgt oefeningen die op jouw metingen zijn afgestemd. Zo verbeter jij je coördinatie, balans en flexibiliteit. Deze oefeningen voer je niet alleen op het paard uit. Je kunt hiermee dus aan de slag in de manege of vanuit je woonkamer wanneer het jou uitkomt!

Dagdeel 2

Het tweede dagdeel krijg je een nieuwe meting. En vergelijk je de resultaten met de eerste meting. Met de instructeur en de flex-chair bekijk je je groei. Ook krijg je oefeningen waarmee jij jezelf verder ontwikkelt. Kies je voor ruitervitaliteit? Dan krijg je nieuwe oefeningen die passen bij jouw voortgang!

Dagdeel 3

De laatste dag ga je gericht meten: wat zijn nog aandachtspunten? Je oefent de aspecten waarin jij wil groeien. Je eerdere metingen worden met elkaar vergeleken. Zo breng je je ontwikkeling in beeld.

De instructeur geeft je tips hoe jij jezelf blijft ontwikkelen tijdens het rijden, aangevuld met de meting van de flex-chair en de tips die daarop aansluiten.

Praktische informatie

Er zijn 3 dagdelen en ieder dagdeel duurt 4 uur. De training gaat door bij 12 deelnemers. Voor je deelname ontvang je een vragenlijst over jouw rijvaardigheid. Deze bespreek je met de instructeur.

Afronding en vervolg

Voor deze training is er geen examen.

Informatie

Training
9 uur
Houten
€575,00 p.p. 0% btw
Yuverta-leven-lang-ontwikkelen-rif-biodiversiteit-limburg

Krijg direct opleidingsadvies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij je doelstelling past.

Betaalmethodes

Op factuur
Voor de startdatum van de training/opleiding ontvang je de factuur per mail.
IDEAL
Binnenkort beschikbaar.

Meer weten over de trainingen en opleidingen van Yuverta LLO?

Wij vertellen je graag wat Yuverta Leven Lang Ontwikkelen voor jou kan betekenen.  Download of bekijk dan nu de brochure. Onze brochure biedt uitgebreide informatie over ons aanbod, zodat jij de juiste keuze kunt maken die past bij jouw doelstellingen.

Mocht je nog vragen hebben, dan staan onze deskundige adviseurs voor je klaar om je persoonlijk advies te geven. Zij helpen je graag bij het vinden van de perfecte opleiding of training die jouw carrière in de groene sector naar een hoger niveau tilt.

Referenties en ervaringen uit de praktijk

Leven Lang Ontwikkelen (LLO)

Gosse Jilderda referentie

"Gisteren de topopleiding Urban Green development van Yuverta Houten mogen afronden. Zeer inspirerende opleiding, leerzaam, prachtige excursies, boeiende leerkrachten, waar we verder mee kunnen. En zeker niet te vergeten de leuke klasgenoten die heb mogen leren kennen."

Gosse Jilderda

Hoofduitvoerder en ecologisch adviseur bij Frisia Groep

Annemarie Bergsma referentie

"Samen met en van elkaar leren, avontuurlijke excursies naar steden en bossen, geraakt worden door groen en goede gesprekken, groenontwerpen maken, een bredere blok op het belang van natuur in ons leven, het was onverminderd waardevol"

Annemarie Bergsma

Urban Green Development

Yuverta llo referentie Berry

‘De brancheopleiding Aankomend Projectleider beviel mij erg goed. De manier van lesgeven was top, lekker snel, zoals het ook op de werkvloer werkt. Het was goed om Plantenkennis een boost te geven. Bij het stukje Bodemkunde komt meer kijken dan je denkt, heel interessant, ook wat het betreft het bewustzijn in wat je eigenlijk doet.’

Berry Zaad

Projectleider Dak (tuinen) & Gevelbegroeiing. Koninklijke Ginkel Groep.

Startdata

Er zijn op dit geen startdata beschikbaar. Schrijf je in voor de wachtlijst.

Staat je gewenste startdatum of locatie er niet tussen? Schrijf je in voor de wachtlijst of neem contact op.

Gerelateerde trainingen

Basis pegasus & flex-chair

Pegasus flex-chair – basis

Wil jij groei maken en je ontwikkelen tot goede ruiter? Tijdens deze driedaagse training breng je jouw ontwikkeling in beeld! Op 3 momenten krijg je een meting. Tussendoor ga je aan de slag met jouw ontwikkelpunten.

Training
9 uur
€ 355,00 p.p.
Vakexpert veehouderij

Agro productie, handel en technologie – Vakexpert veehouderij (niveau 4)

Tijdens deze opleiding wordt alles geleerd rondom de basis van veehouderij. Er is aandacht voor de verzorging van dieren, maar ook van hun omgeving. Melkveehouderij | Pluimveehouderij | Varkenshouderij

bbl + maatwerk
3 jaar
Vakexpert voeding en technologie

Vakexpert voeding en technologie, niveau 4

In deze opleiding verschuift de focus van het bedienen naar het volledig begrijpen van het proces en de eigen rol daarin. Je ziet de samenhang en invloed van de verschillende bedrijfsprocessen.

bbl + maatwerk
1,5 tot 2,5 jaar afhankelijk van de vooropleiding. Er wordt van 30 lesdagen van 7 uur per jaar uitgegaan.

Contact opnemen?

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Wachtlijst inschrijven voor Pegasus flex-chair en ruiterfitheid