Wil je je meer verdieping en uitdaging in verschillende soorten bloemwerk krijgen en daarnaast op zoek gaan om je eigen stijl te ontwikkelen dan biedt deze module je die mogelijkheid.  

Inhoud 

  • diverse ondergronden: vaas, schaal, pot, klant-en-klare houders

  • gelegenheidsbloemwerk (rouwbloemwerk, bruidswerk, thematisch)

  • verschillende vormgeving passend bij interieur en exterieur (zoals vrij hangend bloemwerk, constructie, horizontaal, kruisvorm, corsages, plantenkrans)

Deze training bestaat uit 6 verschillende praktijklessen waarbij elke les een andere vormgeving met passende techniek uitgewerkt wordt. Wanneer je de training volgt ontvang je onder andere achtergrondinformatie als naslagwerk en inspiratie om zelfstandig aan de slag te gaan.Deze module is een goede start voor het maken van gestoken bloemwerk in de bloemenbranche.

We ronden af met een toets. Bij het behalen van een voldoende ontvang je een verklaring van deelname. Het deelnemen aan deze toets is optioneel en dus niet verplicht. Inschrijven kan hier.

Wanneer je alle modules succesvol hebt afgerond bezit je alle basisvaardigheden om als verkoper, of bloemist te werken in de bloemdetailhandel.

Doel

Meer verdieping en routine ontwikkelen voor het maken van verschillende soorten bloemwerk met verschillende technieken.

 

Doelgroep

Voor iedereen...

  • die 21 jaar of ouder is
  • Enige voorkennis heeft van bloem, groen en styling
  • Hun passie (natuur en styling) meer willen professionaliseren
  • Meer verdieping op het bloemenvak wil
  • Een eigen stijl wil gaan ontwikkelen

Afsluiting

We ronden af met een toets. Bij het behalen van een voldoende ontvang je een testimonium. Je bent vrij om al dan niet deel te nemen aan deze toets. 

Als vervolgopleiding kan je Bloemstylist leerjaar 2 volgen. 

Wil je meer informatie, of heb je vragen of dit pakket? Neem dan contact op met Yuverta llo via levenlangontwikkelen@yuverta.nl.

@Startdata Vind een datum die past
Hier komt dat iets aan de hand van de data vanuit viper.@

Extra kosten

 
Materiaalkosten bestaande uit de te gebruiken plantaardige materialen (bloemen en bladmaterialen) voor de lessen. Extra kosten voor het toestmoment (materialen worden geleverd), dit zal €72,50 bedragen. 

Voorkennis

Vooropleiding Bloem, groen en styling of basismodules Bloem, groen en styling.