Upgrade je diploma

Docent, voor jouw studenten binnen het mbo van Yuverta

Yuverta verzorgt onderwijs, trainingen en opleidingen voor bedrijven en (semi) overheidsinstellingen voor (toekomstig) werkenden in de groene- en blauwe sector. Hierbij maken wij gebruik van specialisten in vakgebieden, externen maar vooral ook internen, docenten en trainers.

Yuverta moet publieke en private activiteiten (financieel) scheiden bij het aanbieden van haar onderwijs. Dit geldt ook activiteiten die we verzorgen voor leerlingen en studenten. Naast het aanbieden van de reguliere opleidingen willen we ook graag dat deze doelgroep kan profiteren van alle mogelijkheden, die wij als Yuverta LLO aanbieden. Voor deze doelgroepen is Upgrade je diploma ontwikkeld.

Yuverta-team_upgradejediploma-examen-1200x800 [3x]

Aanvraag (her)examens

Examens

Wij bieden (her)examens voor diverse trainingen aan. Deze worden afgesloten met een certificaat of diploma, van een externe organisatie of van Yuverta LLO. De activiteit vindt plaats op de onderwijslocatie. Om de activiteit op de website te krijgen en open te stellen voor de leerlingen of studenten is het nodig dat de locatie voor (of aan het begin) van een schooljaar aan de office van LLO doorgeeft welke activiteiten wanneer plaatsvinden. Een activiteit gaat alleen door als de minimale groepsgrootte wordt gehaald.

Sociale waarden van groen

Aanbod

Trainingen

We bieden voor 11 verschillende vakgebieden en op meerdere locaties trainingen en (her)examens aan. Dit is een open-inschrijving. Een student kan zich inschrijven en wordt door de backoffice van LLO vervolgens uitgenodigd. Vanuit LLO ontvangt hij of zij een factuur. Een student ontvangt 20% korting op de factuur indien zij haar of zijn studentennummer aan ons doorgeeft. De activiteit vindt veelal plaats op een doordeweekse dag. Dit betekent dat er vooraf afstemming plaatsvindt met de locatie, indien de training en/of het examen op een reguliere onderwijsdag plaatsvindt.

VCA basis

Flexibel en op maat

Maatwerk

Het kan zijn dat je als docent een vraag hebt rondom activiteiten voor je leerlingen of studenten. Bijvoorbeeld je wilt een training laten verzorgen op een locatie of je hebt voor je reguliere onderwijs specifieke expertise nodig. In deze gevallen is er sprake van maatwerk. Op basis van een persoonlijk contactmoment maken wij graag een voorstel hoe en met welke activiteiten wij je kunnen assisteren. Wij nodigen je graag uit voor een nadere kennismaking. De collega’s van de frontoffice van LLO staan je graag te woord via e-mail of telefoon.

Hoe kunnen wij je assisteren bij het aanvragen van een training, opleiding of examen via Yuverta llo:

Afstemming

Docent stemt met Frontoffice LLO gewenste (examen)datum af.

Planning

Frontoffice zet (examen)datum open op website.

Inschrijven

Studenten kunnen zich inschrijven.

Ruimte op locatie

Docent regelt lokaal en faciliteiten.

Office

Office stuurt presentielijsten naar docent. Docent stuurt ingevulde presentielijsten en uitslagen naar levenlangontwikkelen@yuverta.nl

Afronding

Office verstuurt pasjes/certificaten etc. naar vestiging/student.

Yuverta llo leren bij subsidies

Subsidies en financiering

De overheid, het bedrijfsleven, UWV en gemeenten stimuleren werkend leren met financiële regelingen. Voor werkenden, werkzoekenden en studenten hebben wij de financiële regelingen op een rij gezet. Jouw situatie bepaalt welke regelingen er voor jou gelden.

Yuverta llo leren bij vernieuwing onderwijs

Vernieuwing onderwijs

Sinds 2019 werken we als Yuverta Leven Lang Ontwikkelen (LLO) samen aan de ontwikkeling van een onderwijsconcept: Education as a Service (EaaS). Hierbij wordt gekeken naar een flexibele aanpak met de focus op leeruitkomsten en beroepshandelingen op:

  • competentiegericht;
  • modulair bouwen;
  • flexibele en leertrajecten op maat;
  • en een didactische uitwerking voor online, offline of hybride leeroplossingen.

Upgrade je diploma

EHBO - examen

EHBO – examen (studenten)

Het examen EHBO is een onafhankelijk praktijkexamen dat wordt afgenomen. Het betreft een individueel praktijkexamen, waarin het verzorgen van het slachtoffer en het uitvoeren van eerste hulp handelingen centraal staat.

Upgrade je diploma
€ 57,00 p.p.
Gewasbescherming licentie 2 bedrijfsvoeren

Gewasbescherming licentie bedrijfsvoeren – examen (studenten)

Het behalen van een licentie die nodig is voor het werken met gewasbeschermingsmiddelen. De licenties voor gewasbescherming zijn 5 jaar geldig.

Upgrade je diploma
€ 186,00 p.p.
Klimtechniek in bomen - basis

Klimtechniek in bomen – basis (studenten)

Daar waar hoogwerkers niet ingezet kunnen worden voor het werken in of aan bomen, wordt klimtechniek ingezet. Je leert klimmateriaal beoordelen en gebruiken, waardoor je later op een veilige wijze het werk uit kunt voeren.

Upgrade je diploma
€ 681,00 p.p.

Referenties en ervaringen uit de praktijk

Leven Lang Ontwikkelen (LLO)

Gosse Jilderda referentie

"Gisteren de topopleiding Urban Green development van Yuverta Houten mogen afronden. Zeer inspirerende opleiding, leerzaam, prachtige excursies, boeiende leerkrachten, waar we verder mee kunnen. En zeker niet te vergeten de leuke klasgenoten die heb mogen leren kennen."

Gosse Jilderda

Hoofduitvoerder en ecologisch adviseur bij Frisia Groep

Martine Niks Cuijten referentie

“Kijk dit blije ei hoofd! Als je me een paar jaar geleden had gezegd dat ik vrijwillig nog een opleiding zou volgen en het ook nog eens superleuk zou vinden, had ik je niet geloofd. Maar wat was dit een leuk jaar zeg! Ik keek uit naar iedere woensdag dat ik naar het Yuvertapark kon voor de opleiding Urban Green Development. Ik heb genoten van iedere studiedag! Ik heb zoveel inspiratie opgedaan en nieuwe vriendschappen gesloten met klasgenoten. Gelukkig ben ik nog niet helemaal klaar. Dan volg ik nog 1 module en lever ik mijn rode draadopdracht in (er kwam even een bevalling tussendoor ????)."

Martine Niks-Cuijten

Beleidsadviseur Klimaatadaptatie en Biodiversiteit bij Gemeente Laarbeek

Simon staat in de natuur met zijn handen in zijn zakken

Doordat ik merk dat ik meer weet, ga ik zelfverzekerder te werk. Ik kan verantwoorden wat ik doe, waar ik ook aan het werk ben. Ook als ik gewoon bij mensen thuis de tuin doe.”

Simon

Deelnemer bbl opleiding vakbekwaam medewerker Natuur, water en recreatie (niveau 3)

Contact opnemen?

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Wachtlijst inschrijven voor Upgrade je diploma