Nieuws
16 mei 2024

Start trainingen en opleidingen in juni

4 mannen in de tuin aan het werk

We hebben een handig overzicht samengesteld voor jou van de trainingen en opleidingen die in juni van start gaan. Zo vind je de startdata handig op een rij en kun je in 1 oogopslag zien of het past in jouw agenda! Handig toch? 

Hier zijn enkele van de trainingen en opleidingen die in juni 2024 van start gaan: 

Kamerplanten; advisering en verzorging

Start: 6 juni 2024 

Vergroot je kennis over de verzorging en herkomst van kamerplanten.

Kamerplanten, je ziet ze overal! Was het enkele jaren geleden nog gebruikelijk om 1 of 2 planten in je woonkamer te hebben, tegenwoordig vind je ze door het hele huis.

In deze training doe je kennis op over het assortiment van kamerplanten en over de verzorging, zodat je (nog) beter in staat bent om de consument te adviseren. De training is bestemd voor medewerkers van of zij-instromers bij tuincentra, bloemenwinkels en conceptstores waar kamerplanten verkocht worden. Ook de enthousiaste hobbyist is van harte welkom.

BHV – verlenging

Start: 17 juni 2024 

Veiligheid staat voorop, vooral in groene werkomgevingen. Volg onze 4-urige BHV – verlenging en je bent weer up-to-date op gebied van bedrijfshulpverlening. Met deze verlenging voldoe je aan de wettelijk verplichte nascholing en verleng je jouw BHV-certificaat met een jaar. De cursus begint op 17 juni 2024 in Horst. 

Event: Midzomeravond voor Boomtechnische adviseurs / European Tree Technicians

20 juni 2024 

Boomtechnisch adviseurs / ETT-ers kunnen op midzomeravond op 20 juni aanstaande, getuige zijn van de aanleg van twee toekomstbestendige groeiplaatsen. Deskundigen met veel ervaring vertellen wat er mis is met groeiplaatsen in Nederland en hoe we door ervaring wijzer kunnen worden.

De netwerkavond richt zich op voormalige deelnemers aan de opleiding BTA/ETT Eindhoven – Boxtel, huidige ETT-ers, en andere geïnteresseerden in het vakgebied. Het begint om 17 uur met een maaltijd, bestaande uit een BBQ buffet. We houden rekening met vegetarisch eten.

Vragen?

Huisje voor biodiversiteit

Neem contact met ons op

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Verder lezen?

Arno de Jong aan het werk in de tuin - Topopleiding Urban Green Development levert waaraan behoefte is

Topopleiding Urban Green Development levert kennis waaraan behoefte is

Topopleiding Urban Green Development levert kennis waaraan behoefte is. De topopleiding Urban Green Development van Yuverta LLO trekt een gemêleerde groep mensen: van hoveniers die graag een bredere blik willen tot zij-instromers uit bijvoorbeeld zorg en welzijn.
Man houdt planten in een bak vast - VHG Brancheopleiding bij Yuverta LLO

VHG Brancheopleiding bij Yuverta LLO

Na de zomer, in september, starten de lessen weer voor de VHG Brancheopleiding bij Yuverta LLO. In Boxtel, Roermond en Houten kunnen aankomend hoveniers terecht voor het eerste jaar van de driejarige opleiding tot Vakbekwaam Hovenier.
Hotspot teelt - 2 mannen bij een boom

Hotspot teelt

De Hotspot Teelt is hét groene netwerk voor studenten, professionals en partners. Samen leren, innoveren en onderzoeken. De hotspot heeft als missie om duurzaamheid en circulariteit in de (sier)teeltsector te bevorderen door samen te werken, innovaties toe te passen en door het onderwijs.

Contact opnemen?

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Wachtlijst inschrijven voor Start trainingen en opleidingen in juni