Op de koffie bij..

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar de ervaringen van mensen die zijn afgestudeerd bij de diverse opleidingen waar je uit kan kiezen? Wij wel! Daarom presenteren wij de serie: Op de koffie bij..  Deze keer waren we met de de Groene Hotspot Houten op bezoek bij Kim van Burk, projectleider bij Meijer Groen B.V.

Naam: Kim van Burk
Opleiding: Aankomend projectleider
Diploma behaald in: April 2019
Huidige functie en werkgever: Projectleider bij Meijer Groen B.V.

Kim van Burk volgde de avondopleiding Aankomend projectleider bij Wellantcollege Houten (vanaf 1 augustus Yuverta) en werkt als projectleider bij Meijer Groen, waar ze sinds 2018 ook eigenaar van is. “Opdrachtgevers vragen regelmatig of ik soms bij Wellant gestudeerd heb, omdat ik bij elk project zo de nadruk leg op het belang van biodiversiteit! We hebben zojuist het vergroenen van een wijk in Nieuwegein afgerond. Het was erg mooi en inspirerend om te merken hoeveel belang de gemeente aan dit soort projecten hecht.”

Wat wilde je worden toen je begon met de opleiding?

“Ik was op dat moment al werkzaam als werkvoorbereider/uitvoerder bij Grift Groen, maar wilde heel graag op papier de erkenning hiervoor. De hele studie was voor mij eigenlijk een bevestiging dat ik al enorm goed bezig was met hoe ik mijn werk uitvoerde.”

Hoe heb je je tijd bij Wellant ervaren? (vanaf 1 augustus Yuverta)

“Het contact met medestudenten en de adviezen en ervaringen die we uitwisselden met elkaar was erg waardevol. Het was een kleine, hechte groep, waar ik me snel mee verbonden voelde. Ik hield er alleen niet zo van om mezelf voor een groep te presenteren. Laat mij maar gewoon een project leiden, dan zie je meteen wat ik kan en waar mijn kracht ligt.”

Lees het gehele interview via: Groene Hotspot Houten