Nieuws
10 april 2024

Lancering Hotspot Duurzaam voedselsysteem

Lancering Hotspot Duurzaam Voedselsysteem

14 maart 2024 vond de lancering plaats van de Hotspot Duurzaam voedselsysteem – powered by Yuverta – Limburg en Noord-Brabant. Dit initiatief is het epicentrum van samenwerking tussen bedrijven, docenten en studenten, gericht op het vormgeven van een toekomstbestendig, eerlijk en circulair voedselsysteem.

Hotspot Duurzaam voedselsysteem

De Hotspot brengt onze agrofood opleidingen, Leven Lang Ontwikkelen programma’s en de mbo-locaties in Boxtel, Den Bosch, Helmond en Horst samen, met een duidelijk doel voor ogen: het opleiden van de voedselproducenten van morgen. Tijdens de lancering werden de visie en doelstellingen gedeeld, maar waren er ook werksessies en sectorgroepen om de uitdagingen van onze tijd aan te pakken.
‘Samen de toekomst van ons voedselsysteem vormgeven’.

De hotspot Duurzaam voedselsysteem heeft drie practoraten. Dit zijn het practoraat Duurzaam bodembeheer, het practoraat Circulaire Voedselsystemen en het practoraat Innovaties in gezond en duurzaam voedsel.

Vragen?

Huisje voor biodiversiteit

Neem contact met ons op

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Verder lezen?

Blauwe Hotspot Dordrecht

Blauwe Hotspot Dordrecht

De Blauwe Hotspot Dordrecht is dé community voor studenten, docenten en professionals uit het blauwgroene domein die zich specifiek richt op de thema's Water, Bodem & klimaat'.
Hotspot biodiversiteit en duurzame leefomgeving - Vlinder op een bloem

Hotspot Biodiversiteit en Duurzame Leefomgeving

De hotspot Biodiversiteit en Duurzame Leefomgeving bij Yuverta in Heerlen/Valkenburg is opgericht in reactie op de groeiende behoefte aan aandacht voor biodiversiteit en duurzaamheid in onze samenleving.
Hotspot Groene Leefbare Stad - Yuverta Park

Hotspot Groene Leefbare Stad

Groene Hotspot Houten is een learning community voor hoveniers, groenbedrijven, interieurbeplanters en urban greeners.

Contact opnemen?

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Wachtlijst inschrijven voor Lancering Hotspot Duurzaam voedselsysteem