Nieuws
24 juni 2024

Start trainingen en opleidingen in september

Man die een machine vastheeft in een tuin - trainingen en opleidingen in september
We hebben een overzicht gemaakt van de trainingen en opleidingen die in september beginnen. Zo kun je eenvoudig de startdata bekijken en meteen zien of ze in jouw agenda passen. Handig, toch?

Hier zijn enkele trainingen en opleidingen die in september 2024 van start gaan.

VHG Brancheopleidingen

Start: september 2024

In september starten de VHG Brancheopleidingen weer op onze locaties Roermond, Boxtel en Houten.

Wil jij je omscholen tot hovenier of je kennis verder verdiepen? Dan is dit een uitstekende kans.

De VHG Brancheopleiding tot Vakbekwaam Hovenier bestaat uit drie leerjaren. Startend bij de opleiding Aankomend Hovenier, daarna de opleiding Hovenier en als laatste leerjaar de opleiding Vakbekwaam hovenier.

  • Aankomend Hovenier
    Start 3 september in Houten, 10 september in Boxtel en 16 september in Roermond.
  • Hovenier
    Start 2 september in Houten en 10 september in Boxtel.
  • Vakbekwaam Hovenier
    Start 2 september in Houten en 10 september in Boxtel.

Naast deze VHG opleidingen bieden wij ook nog de Basisopleiding Interieurbeplanting aan. Deze gaat van start op 19 september 2024 in Honselersdijk.

In deze opleiding doe je praktische en theoretisch kennis en vaardigheden op over het verzorgen, snoeien en onderhouden van interieurbeplanting. Verder doe je meer kennis op over planten, herkomst en groeifactoren van de meest uiteenlopende planten.

Topopleiding Urban Green Development

Start: 12 en 18 september 2024

In de topopleiding Urban Green Development leer je met een toekomstgerichte blik naar de leefomgeving te kijken waarin groen en water een belangrijke rol spelen. Door deel te nemen aan de topopleiding ben je in staat om duurzame en groene oplossingen te bedenken voor vraagstukken die ontstaan door klimaatverandering.

De opleiding bestaat uit 6 masterclasses die ook apart gevolgd kunnen worden.

De opleiding wordt gegeven in Houten of Valkenburg.

Motorkettingzagen NKC 3+4

Start: 20 september 2024 in Horst

Als je vertrouwd bent geraakt met het gebruik van een motorzaag, is deze training Motorkettingzagen NKC 3 + 4 de volgende stap. Het vellen van bomen is een vak. Na het volgen van deze 3-daagse training Motorkettingzagen NKC 3 + 4 kan je gecontroleerd en veilig, nagenoeg rechtopstaande bomen tot een diameter van circa 50 cm vellen.

De training vindt ook plaats op andere locaties in oktober, november en december.

Gewasbescherming licentie 1 uitvoeren

Start: 26 september 2024 in Horst

Werk je beroepsmatig met professionele middelen voor gewasbescherming? Dan heb je een licentie nodig. In onze vierdaagse training Gewasbescherming licentie 1 uitvoeren leer je wat er bij gewasbestrijding komt kijken.

De training vindt ook plaats op andere locaties in november 2024, maart en mei 2025.

Vragen?

Huisje voor biodiversiteit

Neem contact met ons op

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Verder lezen?

Natuurgebied - Natuurbescherming binnen de omgevingswet

Verandering naamgeving Wet Natuurbescherming naar Natuurbescherming binnen de omgevingswet

De naamgeving van de Wet Natuurbescherming trainingen is aangepast naar een nieuw naam: Natuurbescherming binnen de Omgevingswet (NbO). De Wet Natuurbescherming is sinds 1 januari 2024 opgegaan in de Omgevingswet. De naamgeving en de naam op het certificaat AOC Keurmerk is hierdoor veranderd.
Strand en zee

Zomervakantie 2024

Vanaf maandag 22 juli tot en met 16 augustus is Yuverta LLO gesloten wegens de zomervakantie. Wij zijn in deze periode minder goed bereikbaar. Heb je tussentijds vragen? Dan kan je altijd een mail sturen naar levenlangontwikkelen@yuverta.nl. Let hierbij er wel op dat de reactie langer op zich kan laten wachten.
Tractor die gewasbeschermingsmiddelen op het land spuit

Fysieke bijeenkomst verplicht voor het verlengen van de licentie gewasbescherming

Vanaf 1 augustus moeten licentiehouders minstens één van de vier benodigde punten voor de verlenging van hun spuitlicentie (vakbekwaamheidsbewijs Gewasbescherming) behalen door deel te nemen aan een fysieke bijeenkomst.

Contact opnemen?

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Wachtlijst inschrijven voor Start trainingen en opleidingen in september