Nieuws
12 januari 2024

Groen Onder Ogen: De Blik van Cyriel Lendfers op bbl + maatwerkopleidingen

bbl + maatwerkopleidingen docent Cyriel

In de blogreeks ‘Ik zie, ik zie wat jij niet ziet en het is groen’ hebben we een unieke blik genomen in de regioklassen bij Carbon6. Deze bbl + maatwerkopleidingen waaronder Hovenier, Groen en Cultuurtechniek, Natuur, Water en Recreatie en Opzichter/Uitvoerder Groene Ruimte bieden een dynamische mix van deelnemers. Hier vinden we niet alleen professionals uit verschillende gemeentes zoals Heerlen, Kerkrade en Stein, maar ook getalenteerde individuen van gerenommeerde aannemers en hoveniersbedrijven zoals Dolmans, Vebego en Krinkels.

Achter dit boeiende praktijkgerichte onderwijs staat de bevlogen docent Cyriel Lendfers, een inspirerende kracht die de klas begeleidt met passie en toewijding. Als ervaren vakman en deskundige in het groene domein deelt Cyriel niet alleen zijn kennis, maar ook zijn enthousiasme voor de branche. Vandaag kijken we vanuit de blik van Cyriel naar de bbl + maatwerkopleidingen.

“Vanuit de druk van de personeelsmarkt naar Kansen in de Groensector: Cyriel Lendfers over Yuverta Leven Lang Ontwikkelen”

Het zal je vast niet ontgaan zijn. Er is behoorlijk wat druk op de personeelsmarkt. Dat zien we overal. Er worden in verschillende sectoren veel mensen gevraagd. Er is gewoon ontzettend veel werk. En zeker ook in de groensector.

Wat Yuverta Leven Lang Ontwikkelen te bieden heeft, zijn passende opleidingen. Opleidingen die mensen snel, laagdrempelig en vooral toegespitst op jullie bedrijfsleven kunnen opleiden. En wie ben ik? Ik ben Cyriel Lendfers, werkzaam bij Yuverta Leven Lang Ontwikkelen, waar wij ons onder andere bezighouden met  bbl + maatwerkopleidingen.

Waarom een bbl + maatwerkopleiding?

Het doel van de bbl + maatwerkopleidigen is ervoor te zorgen dat nieuwkomers in het bedrijfsleven zo snel mogelijk aan de slag kunnen en tegelijkertijd kunnen starten met een opleiding om de benodigde kwalificaties te behalen. Wat echter nog belangrijker is, is te zorgen dat mensen binnen boord blijven. We merken tegenwoordig steeds vaker dat mensen bij Yuverta Leven Lang Ontwikkelen (LLO) terugkomen voor een opleiding om hun kwalificaties te upgraden en door te groeien. Het aspect van doorgroeien is tevens inherent aan het concept van Leven Lang Ontwikkelen en hierin zijn wij als Yuverta Leven Lang Ontwikkelen (LLO) bijzonder sterk.

We hebben vastgesteld dat wanneer mensen goed in hun vel zitten en wanneer er doorgroeimogelijkheden zijn binnen het bedrijfsleven, deze mensen duurzame krachten zijn. Daaraan willen we graag bijdragen. Bij Yuverta LLO streven we ernaar een partner te zijn voor (beginnende) professionals die hun carrière willen vormgeven en voor bedrijven die streven naar een toegewijd en bekwaam personeelsbestand. Samen bouwen we aan een toekomst waarin groei en ontwikkeling hand in hand gaan, en waarin de groensector floreert dankzij goed opgeleide professionals in de praktijk.

Vragen?

Huisje voor biodiversiteit

Neem contact met ons op

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Verder lezen?

Hotspot teelt - 2 mannen bij een boom

Hotspot teelt

De Hotspot Teelt is hét groene netwerk voor studenten, professionals en partners. Samen leren, innoveren en onderzoeken. De hotspot heeft als missie om duurzaamheid en circulariteit in de (sier)teeltsector te bevorderen door samen te werken, innovaties toe te passen en door het onderwijs.
4 mannen in de tuin aan het werk

Start trainingen en opleidingen in juni

We hebben een handig overzicht samengesteld van de trainingen en opleidingen die in juni van start gaan. Zo vind je de startdata handig op een rij en kun je in 1 oogopslag zien of het past in jouw agenda! Handig toch? 
Yuverta Bos

Yuverta Bos

We hebben nieuws want het Yuverta Bos gaat volgend plantseizoen de grond in. Locatie is het bosgebied Lage Vuursche (Utrechtse Heuvelrug).

Contact opnemen?

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Wachtlijst inschrijven voor Ik zie, ik zie wat jij niet ziet en het is groen. De blik van Cyriel Lendfers op bbl + maatwerkopleidingen