Opleiding voor jouw medewerkers

Ben je op zoek naar een praktijkgerichte opleidingsoplossing voor jouw medewerkers, zowel voor je huidige team als voor nieuwe aanwinsten? Dan hoef je niet verder te zoeken. Ontdek nu onze op maat gemaakte bbl-opleidingen (beroepsbegeleidende leerweg) in de groene sector, die leiden tot erkende mbo-diploma’s.

Yuverta llo bbl c

Voordelen bbl + maatwerkopleidingen

  • (Verkorte) opleiding op maat: Elke opleiding wordt op maat samengesteld om de beste resultaten op de werkvloer te garanderen. Mis jouw medewerkers niet te lang van de werkvloer.
  • Kostenbesparing: Profiteer van subsidiemogelijkheden en bespaar kosten.
  • Praktijkgericht: Werken en leren op de werkvloer.
  • Kwaliteit: Onze bbl-opleidingen zijn Crebo-erkend, wat staat voor kwaliteit en officiële erkenning van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.
  • Erkende mbo-diploma’s en certificaten: Na afronding ontvangen jouw medewerkers erkende mbo-diploma’s en (vak)certificaten, waardoor hun inzetbaarheid aanzienlijk wordt vergroot.

Wat is bbl + maatwerk?

Wat houdt bbl + maatwerk bij ons in? Bij Yuverta Leven Lang Ontwikkelen bieden we op maat gemaakte bbl-opleidingen op mbo-niveau 1 tot en met 4 aan, speciaal ontworpen voor groepen medewerkers binnen jouw bedrijf. Het onderwijsdeel neemt ongeveer één dag per week in beslag. Samen met jou als werkgever bepalen we het traject dat het beste bij jouw bedrijf past. Zelfs als je slechts één of enkele medewerkers wilt opleiden, kunnen we een regioklas samenstellen in samenwerking met bedrijven uit ons regionale netwerk.

En dat is nog niet alles! Onze bbl + maatwerkopleidingen omvatten ook het behalen van vakcertificaten. Deelnemers krijgen extra onderwijs en begeleiding om deze certificaten te behalen, wat hun vaardigheden en expertise aanzienlijk verbetert. Voorbeelden van deze certificaten zijn onder andere:

  • Veilig en ergonomisch verantwoord werken met een bosmaaier;
  • Veilig werken langs de weg voor uitvoerenden 96B.
Yuverta llo bbl
Man die in een wit pak in een voedingsbedrijf staat - Vakbekwaam medewerker voeding en technologie

Populaire bbl + maatwerk opleidingen

Man in een kano - Medewerker natuur water recreatie

Medewerker natuur, water en recreatie (niveau 2)

In de opleiding als medewerker natuur, water en recreatie (NWR) leert de medewerker van alles over het onderhouden en beheren van de groene buitenruimte: publieke ruimtes zoals die van gemeentes, vakantieparken en sportvelden.

bbl + maatwerk
2 jaar
Man die bestrating aanlegt - Medewerker hovenier

Medewerker hovenier (niveau 2)

In deze opleiding staat het aanleggen en onderhoud van groen centraal. Denk hierbij aan (dak)tuinen en groene projecten.

bbl + maatwerk
2 jaar
Man met hygiënische kleding met een tablet - Medewerker voeding en technologie

Medewerker voeding en technologie, niveau 2

Een medewerker voeding en technologie kan zelfstandig producten bereiden, verpakken en controleren. De operator let op hygiëne en kwaliteit en weet hoe te handelen bij afwijkingen.

bbl + maatwerk
1,5 jaar; 30 lesdagen van 7 uur per jaar

Ervaringen van deelnemers

Een blink in de bbl + maatwerk regioklassen in Carbon6 in Heerlen met Remco

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet en het is groen. Een blik in de bbl + maatwerk regioklassen bij Carbon6

Bij Carbon6 worden bbl + maatwerkopleidingen zoals Hovenier, Groen en Cultuurtechniek, Natuur, Water en Recreatie, en Opzichter/Uitvoerder Groene Ruimte aangeboden.
bbl + maatwerk opleiding. Rachelle staat voor een boom.

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet en het is groen. In de kijker: Rachelle en Simon’s blik op Regioklassen (bbl + maatwerk)

Vorige week deelden we de ervaringen van Remco en Ivo, deelnemers aan de bbl + maatwerkopleidingen bij Carbon6, die met enthousiasme spraken over hun werk- en leertraject. Vandaag richten we de schijnwerpers op twee andere getalenteerde deelnemers, Rachelle en Simon.
bbl + maatwerkopleidingen docent Cyriel

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet en het is groen. De blik van Cyriel Lendfers op bbl + maatwerkopleidingen

Achter het boeiende praktijkgerichte onderwijs staat de bevlogen docent Cyriel Lendfers, een inspirerende kracht die de klas begeleidt met passie en toewijding. Als ervaren vakman en deskundige in het groene domein deelt Cyriel niet alleen zijn kennis, maar ook zijn enthousiasme voor de branche.
Quote Colin over een bbl opleiding

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet en het is groen. Kevin en Colin’s verhaal over hun bbl + maatwerkopleiding

We sluiten dit deel van de blogserie af met bbl + maatwerkdeelnemers Kevin en Colin. Twee deelnemers van de Regioklas Natuur, Water en Recreatie bij Carbon6. Wat regioklassen zo bijzonder maakt, is de mix van deelnemers die werkzaam zijn bij verschillende bedrijven, zoals hoveniersbedrijven Dolmans, Vebego en Krinkels. De sfeer in de groep is levendig en gezellig.

Samen bouwen aan succes

Bij Yuverta doen we meer dan alleen opleidingen aanbieden; we beloven een partnerschap dat de groei van jouw bedrijf centraal stelt. Onze belofte aan jou luidt:

“Samen Bouwen aan Succes”

Wij garanderen niet alleen vakbekwame medewerkers, maar een op maat gemaakt opleidingstraject dat perfect aansluit op de unieke behoeften van jouw bedrijf. Investeren in de groei van jouw medewerkers is de sleutel tot succes. Kies voor Yuverta LLO en laat ons jouw bedrijf naar nieuwe hoogten brengen.

Yuverta llo bbl c entree opleiding

Samen de mogelijkheden bespreken?

Ben jij op zoek naar passende mbo deeltijd opleiding (bbl+maatwerk) voor medewerkers in jouw bedrijf? Wij denken graag mee over de inhoud en aanpak passend bij jouw bedrijf.

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef*
Datum en tijdstip
Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van:
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Huisje voor biodiversiteit

Wil je direct een passend advies?

Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke training of opleiding het beste bij je doelstelling past.

Volg ons

Wachtlijst inschrijven voor bbl + maatwerkopleidingen