‘Een platform waar alles samenkomt’


Ook in 2021 staat het innovatieve event GROW op de agenda. Op 10 juni zullen Limburgse agrofood gerelateerde studenten, zowel op de Brightlands Campus Greenport Venlo (voor zover mogelijk) als in een online omgeving, het bedrijfsleven wederom verrassen met fantastische, innovatieve agrofood concept-ideeën. De nieuwe talenten laten zich op deze wijze van hun beste kant zien aan hun potentiële werkgevers van morgen. Natuurlijk doen er ook studenten van CITAVERDE College mee.Nieuw talent bepaalt mede de toekomst van de bedrijven in de Limburgse agrofoodsector. Juist daarom is het zo belangrijk dat studenten in contact komen met en hun kijk op die toekomst presenteren aan het bedrijfsleven. 
 

PROGRAMMA 

GROW2021 speelt zich op 10 juni live af vanuit de Brightlands Campus Greenport Venlo.
Gastheer: Frans Pollux
 

14.00 uur             plenaire opening en online Q&A’s tussen studenten en ondernemers
15.00 uur             live show met gevarieerd programma:
    - interviews tussen ondernemers en studenten
    - interview met winnaars GROW2019 
    - uitreiking publieksprijs en vakprijswinnaars GROW2021
    - uitreiking Frans van Leijden Award 
17.00 uur            einde

 

 

 

 


Hieronder worden enkele onderdelen van het programma uitgelicht:

Online Q&A's (vraag- en antwoordgesprek) tussen studenten en ondernemers 

Het presenteren van de conceptideeën gebeurt dit jaar via een online platform. Vanaf 25 mei zijn de videopitches van de studenten daar te bekijken. Geïnteresseerde ondernemers kunnen direct een afspraak maken voor een Q&A, voor een tijdslot op 10 juni tussen 14.00 - 15.00 uur. 

Het is niet meer mogelijk om een Q&A te boeken. 

Lees meer

Publieksjury en vakjury

Vanaf 24 mei is het voor het publiek mogelijk om een stem uit te brengen op hun favoriete studentenproject. Daarnaast zal een kundige vakjury zich buigen over de inzendingen. De winnaars in beide categorieën worden 10 juni bekend gemaakt tijdens de uitzending. 

Frans van der Leijden Award 

Voormalig directeur Frans van Leijden overleed plotseling op 10 januari 2020. Frans werkte ruim 25 jaar bij HAS Hogeschool. Met het starten en opbouwen van de vestiging Venlo is hij voor HAS Hogeschool en voor de Provincie Limburg van grote betekenis geweest. Uit dankbaarheid en ter nagedachtenis aan hem is de Frans van Leijden Award in het leven geroepen. Dit jaar wordt de eerste award uitgereikt. 

De genomineerden zijn inmiddels bekend. Van hen wordt een promotiefilmpje gemaakt. De filmpjes zullen vanaf maandag 10 mei te zien zijn op de website van HAS Hogeschool, waarna je kunt stemmen op je favoriet. De jury geeft uiteindelijk de doorslag, met haar eigen visie op de criteria én de voorkeur van het publiek hierin meewegend.

Organisatie achter Grow 

Grow is een initiatief van de provincie Limburg, Brightlands Campus Greenport Venlo, LIOF, LLTB en de Limburgse kennisinstellingen. Dat zijn HAS Hogeschool, CITAVERDE College, Gilde Opleidingen/Vista College, Fontys Venlo en Universiteit Maastricht.